123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Presence | Slimme buitencamera

€ 254,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 210,33 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Dankzij deze slimme buitencamera van Netatmo krijgt u een melding op uw telefoon als er een auto, dier of een persoon op uw terrein komt. Vervolgens kunt u direct de beelden bekijken én maatregelen nemen. Zowel 's nachts als overdag levert de camera zeer scherpe beelden, die makkelijk op te slaan en terug te vinden zijn in de app, in de Cloud of op de meegeleverde SD-kaart. Ga zo voor een extra veilig gevoel. Bovendien voegt u ook nog eens extra verlichting toe aan de tuin, want de camera is tevens voorzien van een slimme schijnwerper.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme buitencamera, een montageset en een meegeleverde MicroSD-kaart (8 GB).
 
Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Protocol: Wifi info Beeldkwaliteit: 1080p
Type: Slimme camera Montage: Opbouw
Kleur: Zwart Inclusief MicroSD: Ja, 8 GB
Afmetingen: 50 x 200 x 110 mm (bxhxd) Video: Productvideo
Bewegingssensor: Ja Assistant: HomeKit, Homey
Kijkhoek: 100° Handleiding: PDF
Gebruik: Buiten Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Design: Modern
Werkt met
HomeKit Homey Google

Functionaliteiten van de camera
 

Deze slimme buitencamera is via de wifi aan een app op uw telefoon of tablet te verbinden (voor iOS of Android). Hierop krijgt u zeer nauwkeurige meldingen binnen. De camera is namelijk zo gemaakt dat deze een perfect onderscheid kan maken tussen auto's, personen en dieren. Zo kunt u altijd de juiste maatregelen nemen en krijgt u bijvoorbeeld geen melding als de kat van de buren in de tuin verschijnt. Verder kunt u zelf bepaalde zones instellen, zodat u alleen meldingen krijgt wanneer iemand een geselecteerd gebied betreedt. Dit detectiegebied is in te stellen op ongeveer twintig meter.

Op elk moment heeft u zo controle over alles wat er in uw tuin gebeurt. Ook 's nachts werkt de camera bijvoorbeeld perfect door het infrarood-nachtzicht. Daarnaast zit er een schijnwerper op de camera die zowel extra verlichting biedt als een extra beschermingsschil kan vormen voor ongewenste bezoekers. U zet dit licht aan of uit met de app of met uw stem door middel van Apple HomeKit of Google Assistent.
 

Opslaan van beelden
 

Alle beelden zijn in de app direct te bekijken, maar kunt u ook opslaan op de meegeleverde MicroSD-kaart en later rustig bekijken. Daarnaast is het ook een optie om de beelden op te slaan in de Cloud of op uw FTP-server. Ook in de app kunt u de beelden terugkijken.

Wilt u snel zien wat er die dag gebeurd is? Gebruik dan de 'versneld afspelen'-functie om de hele dag in één minuut te bekijken. De camera neemt namelijk alleen op als er iets gebeurt, zodat er geen nutteloze opnames tussen zitten. Zo heeft u een snel overzicht van alles wat er zich in uw tuin heeft afgespeeld die dag.
 

Installatie
 

De slimme buitencamera is eenvoudig op te hangen. Deze kunt u onder andere plaatsen als vervanging van uw huidige buitenverlichting. De armatuur is verder volledig weerbestendig en voorzien van een dunne coating met HZO-technologie, waarmee stof en vuil buiten gehouden worden. Het strakke design geeft de camera een tijdloze uitstraling.