123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Healthy Home Coach | Slimme indoor luchtkwaliteit monitor

€ 94,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 78,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Maak uw woning en leefomgeving gezonder met deze slimme luchtkwaliteit-monitor van Netatmo. Hiermee wordt de kwaliteit van de lucht in uw woning gemeten aan de hand van de luchtvochtigheid, de temperatuur en de CO2-waarde. Tevens is de monitor voorzien van een geluidsmeter. Via de gratis app van Netatmo wordt u vervolgens op de hoogte gehouden van potentiële problemen en mogelijke oplossingen. 

In de verpakking vindt u niet alleen de slimme luchtkwaliteit-monitor, maar ook een voedingsadapter.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi info Assistant: Apple HomeKit
Type: Slimme monitor Handleiding: PDF
Kleur: Roze Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 45 x 45 x 155 mm (lxbxh)
Werkt met
HomeKit Homey

Hoe werkt het?
 

Via de wifi (2,4 GHz) is deze monitor te verbinden aan de gratis Netatmo-app (voor iOS of Android). In deze app krijgt u updates te zien over de temperatuur, de luchtvochtigheid, het CO2-niveau en het geluidsniveau. Wanneer er iets verbeterd kan worden in huis kunt u dit heel eenvoudig zien, ook als u niet thuis bent. Zo creëert u het beste binnenklimaat voor uw baby, uw kind of uzelf. Ga bijvoorbeeld voor een verbeterde nachtrust of voor minder last aan de luchtwegen.
 

Sensoren
 

De monitor is voorzien van vier nauwkeurige sensoren waarmee dus vier verschillende zaken in de gaten gehouden worden: 
  • Temperatuur: De juiste temperatuur in een (slaap)kamer is belangrijk, zeker voor baby's en kinderen. Een te lage of the hoge temperatuur kan het lastig maken om in slaap te vallen. De monitor heeft een bereik van 0 tot 50°C en een foutmarge van circa 0,3°C.
  • Luchtvochtigheid: De lucht in huis mag niet te vochtig zijn, want dan kan er bijvoorbeeld schimmelgroei ontstaan en kan een probleem vormen voor de luchtwegen. Een te droge lucht is daarentegen ook niet goed, en kan bijvoorbeeld zorgen voor droge ogen. De monitor heeft een bereik van 0 tot 100% en een foutmarge van circa 3%.
  • CO2-niveau: Luchtvervuiling kan niet alleen buitenshuis voorkomen, maar ook binnenshuis. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een verminderd concentratievermogen en bij zeer hoge concentraties zelfs tot problemen voor uw luchtwegen. De monitor heeft een bereik van 0 tot 5000 ppm. Van 0 tot 1000 ppm is de foutmarge circa 50 ppm, en van 1000 tot 5000 ppm is de foutmarge circa 5%.
  • Geluid: Harde geluiden kunnen zorgen voor een verstoorde slaap, en continu véél te hard geluid kan leiden tot gehoorschade. De monitor heeft een bereik van 35 tot 120 dB.
Door deze vier dingen in de gaten te houden kunt u dus gaan voor de beste lucht-, temperatuur- en geluidskwaliteit en zo de beste binnenkwaliteit creëren. 
 

Functionaliteiten


De monitor is aan te sturen met de app, maar is ook aan uw Apple HomeKit te verbinden en zo te bedienen met uw stem. Bovendien kunt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw huis door een tikje te geven op de bovenkant van de monitor. Deze heeft een luxe design en een prachtige goudroze coating. U plaats hem overal waar u wilt en steekt makkelijk de stekker in het stopcontact.