123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Single Valve | Additionele slimme radiatorkraan

€ 78,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 64,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Energie besparen tijdens het verwarmen van uw huis? Met deze slimme radiatorkraan van Netatmo kan dit. Deze kunt u op uw radiator aansluiten en vervolgens via een app op uw telefoon of tablet aansturen. Via uw telefoon houdt u dan bijvoorbeeld het energieverbruik in de gaten, zodat u hiermee gemiddeld van 37% aan energie kunt besparen.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u een slimme thermostaatkraan, zes radiatoradapters, vier kleurenstickers en twee AA-batterijen. Een compleet pakket, waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi info Assistant: Apple HomeKit
Type: Slimme radiatorknop Handleiding: PDF
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Wit
Werkt met
HomeKit

Hoe werkt het?
 

Deze slimme radiatorkraan werkt alleen als u een Netatmo slimme thermostaat heeft. Dowload dan de gratis app voor iOS of Android en breng de verbinding tot stand door middel van de wifi. Via de app kunt u vervolgens uw radiator aansturen en verwarming bijvoorbeeld hoger of lager zetten, of u nu thuis bent, op uw werk zit of op vakantie bent aan de andere kant van de wereld.

De slimme verwarming is niet alleen te bedienen met de app, maar werkt ook met de Apple HomeKit en met Google Assistant, zodat ook spraakopdrachten mogelijk zijn.
 

Energie besparen
 

De kraan is zeer energiebesparend. Zo kunt u deze zo afstellen dat de verwarming zich aanpast aan de isolatie van uw huis en aan de buitentemperatuur. Wordt het dus warmer buiten? Dan gaat de verwarming lager. En staat er een raampje open? Ook hier houdt de radiatorkraan dankzij de open raam-detectie rekening mee.

Bovendien kunt u via de app uw verbruik in de gaten houden, zodat u precies weet op welke vlakken u aanpassingen kunt doen om het verbruik te verlagen. 
 

Compatibiliteit
 

Deze slimme radiatorkraan is geschikt voor het vervangen van thermostatische radiatorkranen en kan gebruikt worden in huizen met een individuele boiler, appartementen met een individuele boiler, appartementen met collectieve verwarming en appartementen met stadsverwarming. Door de meegeleverde adapters past de radiatorkraan vrijwel altijd.
 

Design


Deze radiatorkraan heeft een strak wit design. Wilt u hem helemaal eigen maken? Voeg dan één van de gekleurde zelfklevende strips toe (in oranje, groen, geel of blauw). Zo ziet de kraan er uniek uit. Op de kraan wordt verder een real time-weergave van de temperatuur weergegeven, zodat u altijd weet hoe warm het ergens is. Snel aanpassen? Dat kan ook door aan de radiatorkraan te draaien of door de kraan een boost van drie uur te geven.