123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Smoke Alarm | Slimme rookmelder | 3 stuks

€ 249,00 (Inclusief 21% BTW) (€ 205,79 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze slimme rookmelders van Netatmo wordt u altijd gewaarschuwd als er (mogelijk) brand is in huis, ook als u zelf niet thuis bent. De rookmelders zijn namelijk verbonden aan een app op uw telefoon op tablet, waarop u meldingen binnenkrijgt wanneer er rook of vuur gedetecteerd wordt. Zo kunt u direct actie ondernemen. Met een batterijduur van meer dan tien jaar blijft u met deze rookmelders altijd beschermd. In de verpakking zitten 3 stuks.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u drie slimme rookmelders, bevestigingsplaatjes, schroeven en pluggen en een handleiding.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Afmetingen: 115 x 44 x 115 mm (bxhxd)
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Slimme rookmelder Video: Productvideo
Voeding: Batterijen Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Aantal: 3 stuks
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit

Hoe werkt het?
 

Voor het gebruik van deze slimme rookmelders heeft u geen dure hub of bridge nodig. Via de wifi zijn de apparaten namelijk snel en eenvoudig te verbinden aan de Netatmo-app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). In de app krijgt u real time-waarschuwingen binnen wanneer er rook of vuur gedetecteerd wordt, zodat u direct maatregelen kunt treffen. Bent u thuis? Dan wordt u ook gewaarschuwd door het alarm (dat een geluid produceert van 85 decibel). 

De rookmelders zijn met de meegeleverde schroeven eenvoudig aan het plafond vast te schroeven. Er is dus geen extra bedrading nodig. Dit product is daarnaast compatibel met de Apple HomeKit.
 

Hoge veiligheid


De batterijen in de rookmelders hebben een lange levensduur van tien jaar. Zo weet u zeker dat u hiermee langdurig beschermd bent. Als de batterij leeg is, krijgt u hiervan een melding binnen op uw telefoon en kunt u deze direct vervangen. 

De wifi-verbinding en de rooksensoren worden regelmatig gecontroleerd. Dit is een automatisch proces en hoeft u dus niet zelf in te stellen. Is er iets aan de hand met een van deze twee? Dan krijgt u ook hiervan een melding binnen.