123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Impress wandlamp 12 cm zwart | White en Color Ambiance

€ 149,99 Philips HUE adviesprijs
€ 134,95 (€ 111,53 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 15,04
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Met deze slimme buitenwandlamp (breedte 12 cm) van Philips maakt u ook uw tuin slim. De moderne lamp is te bedienen met de Hue-app op uw telefoon op tablet. Zo is de lamp op afstand aan en uit te zetten. Bedien deze bijvoorbeeld vanaf de bank, uw werk of zelfs vanaf uw vakantieadres. Met de app kunt u de verlichting aan- of uitzetten, dimmen, personaliseren of automatiseren.


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Voltage: 220-240
Lumen per Watt: 75 lm/W info Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 600 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 12 x 14,1 x 24 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: II
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

Gebruik de app op uw telefoon of tablet dus om uw lamp op een slimme manier te bedienen. U zet de verlichting aan of uit, dimt het licht of past de lichtkleur aan. In de app kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en allerlei wittinten (2.000K tot 6.500K) om te zorgen dat het licht altijd bij het moment past.

Door schema's of timers in te stellen kunt u de verlichting ook automatiseren. Zo kunt u de lamp aan laten gaan op vastgestelde tijden en er zo voor zorgen dat deze elke avond een paar uurtjes gaat branden. Dit is zeer handig als u op vakantie bent, om inbrekers te misleiden. Ook kunt u alarmen en waarschuwingen gebruiken of instellen dat het licht automatisch aanspringt als u thuiskomt, met behulp van de geolocatiefunctie van uw telefoon.

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Voor gebruik van deze Philips Impress buitenwandlamp is de Philips Hue-bridge vereist (niet meegeleverd). Hiermee kunt u de lamp aan de app op uw telefoon of tablet verbinden. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Gebruik de bridge ook om de lamp toe te voegen aan uw Zigbee-netwerk. Op deze manier is ook samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk.

De lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en gehard glas en bevat een geïntegreerde 8W led lamp die heldere verlichting verspreidt. De armatuur is tevens waterbestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden (IP44). Installatie in de tuin heeft u eenvoudig en snel gedaan.