123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue wall switch module (1 stuk, Wit)

€ 42,95 (€ 35,50 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Met deze Philips Hue Wall Switch module maakt u uw normale schakelaar slim. Door deze in te bouwen achter uw huidige schakelaar zorgt u ervoor dat er stroom naar uw slimme Philips Hue lampen blijft gaan, waardoor u deze altijd kunt bedienen. Het is niet meer nodig om de schakelaar in de juiste positie te zetten als de visite is langs geweest of uw kinderen met de schakelaar gespeeld hebben.

De module schakelt uw slimme lampen aan en uit door via een Zigbee-gateway een signaal naar de lampen te sturen, zonder dat hiervoor de stroomvoorziening voor onderbroken hoeft te worden. Ook is het mogelijk om de wall smitch module te koppelen aan alle slimme lampen in één zone voor gemakkelijke bediening, zodat u geen meerdere schakelaars meer nodig heeft en deze lampen eenvoudig kunt voorzien van verschillende lichtscènes.

Deze module werkt op batterij en hoeft alleen met fasedraad op de schakelaar aangesloten te worden.
 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Beschermingsniveau: IP20 info
Type: Inbouwmodule Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Video: Productvideo
Afmetingen: 43,3 x 37,7 x 10,2 mm (bxhxd) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info

Montage
 

Deze module kan achter een bestaande schakelaar worden ingebouwd. Omdat de module op batterij werkt (deze gaat circa 5 jaar mee) is het niet nodig om deze aan te sluiten op de nuldraad. Daardoor kan de module achter vrijwel elke schakelaar terecht. Lang niet achter elke schakelaar zit namelijk een nuldraad. U hoeft enkel de fasedraad tussen de schakelaar en de module te bevestigen. Hou bij het inbouwen rekening met de afmetingen van de module: 43,3 x 10,2 x 37,7 mm.
 

Gebruik
 

Slimme lampen kunnen alleen bediend worden als zij stroom krijgen. De Wall Switch module neemt de rol van de normale schakelaar over. Waar een normale schakelaar een lichtbron of ander apparaat uitschakelt door ervoor te zorgen dat de stroomvoorziening wordt onderbroken, doet deze module dit door een opdracht naar de slimme lichtbron te sturen via het Zigbee-protocol. Zo blijft de schakelaar in de 'aan'-positie staan, en blijft de slimme lamp stroom ontvangen, waardoor het te allen tijde mogelijk is om deze weer aan te zetten met de Philips Hue-app of een voice assistant.

 

Zo voorkomt u dat u de schakelaars weer in de juiste positie moet zetten nadat u bijvoorbeeld bezoek heeft gehad of de kinderen de schakelaar gebruikt hebben.

De Philips Hue wall switch kan ook gebruikt worden om uw slimme Philips Hue lampen binnen één zone op de Philips Hue-app te bundelen en in één keer te bedienen. Zo kunt u ook gemakkelijk deze lampen voorzien van een lichtscène; met de wall switch kunnen maximaal drie verschillende lichtscènes doorlopen worden, simpelweg door kort de wall switch module in te drukken.