123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Buitenlamp met sensor

Buitenlampen met sensor voordelig kopen

Alle buitenlampen die u op deze pagina kunt bestellen zijn voorzien van een handige bewegingssensor of een dag/nacht-sensor. Zo is het gebruik hiervan eenvoudig te automatiseren. Vind de juiste variant door te filteren op merk, kleur, sensor type of inbegrepen lamp. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


1 - 24 van 45

Buitenlamp met sensor goedkoop bestellen

Op deze pagina koopt u buitenlampen die een sensor hebben. Zo heeft u altijd licht als het donker is en dat op een energiezuinige manier. Lees hieronder meer over buitenlampen met sensor of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Wat zijn buitenlampen met sensor?

Deze lampen in ons assortiment zijn lampen met een sensor. Een sensor kan op verschillende manieren werken. Sommige sensoren registreren beweging, sommige daglicht, sommige schemer en andere weer meerdere van deze tegelijkertijd. Als een lamp met bewegingssensor beweging detecteert, zal de lamp aangaan. Bij lampen met een daglicht/schemer sensor zal de lamp automatisch aangaan als het donker is. Zo zorgt een lamp met sensor er altijd voor dat u goed zicht heeft zonder dat u hiervoor een schakelaar nodig heeft. Dit maakt deze lampen zeer energiezuinig, aangezien ze nooit langer aanstaan dan nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze lampen handmatig aan- en uit te schakelen.

Het vinden van uw ideale buitenlamp met sensor

Bij ons kunt u gemakkelijk uw lamp vinden door gebruik te maken van onze filters. Hieronder leggen wij dit voor u uit:

  • Merk: hiermee kunt u filteren op merk. Zo vindt u eenvoudig alle lampen in ons assortiment van uw favoriete merk, zoals Philips en Trio.
  • Kleur: zo kunt u filteren op kleur, zodat u een lamp kiest die perfect past bij uw tuin.
  • Lamp inbegrepen: sommige buitenlampen worden geleverd zonder lamp en zijn dus alleen een armatuur waar u zelf nog een passende lamp bij kunt kopen. Zo stelt u écht uw ideale lamp samen. U kunt er ook voor kiezen om lampen te kopen waar de lichtbron al inbegrepen is.
  • Sensor type: in ons assortiment vindt u lampen met verschillende sensoren. Zo kunt u kiezen uit bewegings-, daglicht- of schemer sensor . Sommige lampen zijn ook voorzien van meerdere sensoren.

De voordelen van buitenlampen met sensor

Het gebruiken van buitenlampen met een sensor heeft veel voordelen, namelijk: 

 Altijd licht in het donker
 Zeer energiezuinig
 Diverse designs beschikbaar
 Gebruiksvriendelijk
 Ruim aanbod

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn buitenlamp met sensor onderhouden?

Door regelmatig uw lamp schoon te maken met een doekje of zachte borstel, zorgt u ervoor dat de sensor niet geblokkeerd is door vuil en optimaal blijft werken. Verder hebben buitenlampen met sensor niet veel onderhoud nodig.

Kan ik een buitenlamp met sensor ook met een schakelaar bedienen?

De meeste lampen met sensor kunt u ook met een schakelaar bedienen. Vaak kan de sensor ook geactiveerd of gedeactiveerd worden, zodat u deze lamp alleen handmatig kunt bedienen.

Hoeveel lumen heb ik nodig voor een buitenlamp met sensor bij de voordeur?

Als u functioneel licht zoekt, zodat u personen makkelijk kunt identificeren of uw sleutels altijd goed kunt zien, dan raden wij aan om voor een lamp te kiezen met tussen de 1300 of 2000 lumen. Voor sfeerverlichting kunt u kiezen voor een lamp die tussen de 400 en 700 lumen aan licht verspreidt.

Waar koop ik een buitenlamp met sensor?

Op 123led.nl koopt u voordelig een buitenlamp met sensor. Hiermee gaat u voor een slimme en energiezuinige manier uw donkere plekken buitenshuis te verlichten. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u de buitenlamp met sensor morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze buitenlampen met sensor of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.