123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips myLiving

1 - 0 van 0

Bestel Philips lampen voor uw interieur

Philips myLiving lampen

Het samenstellen van een leuk en sfeervol interieur stopt niet bij de meubels, accessoires en planten. Ook lampen dragen hieraan bij. De Philips myLiving-collectie bestaat uit zowel minimalistische als uitbundige lampen die altijd wat bijdragen aan het gevoel dat u met uw inrichting wilt uitstralen. Vind de perfecte lamp voor in uw woonkamer op 123led.nl, maar ook voor uw slaapkamer, keuken of kantoor!

De voordelen van de myLiving led lampen

De myLiving led-lampen van Philips zijn modern, stijlvol en functioneel. Ze zijn voorzien van de nieuwste led-technologie en verspreiden warm-wit licht (2700K) op een gelijkmatige manier, zodat de sfeervolle verlichting een groot bereik heeft.

 

Door deze led-technologie zijn de led-lampen van Philips myLiving daarnaast zeer energiebesparend en hebben ze een lange levensduur. De lampen gaan namelijk minimaal 25.000 uur mee, wat gelijk staat aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag. Het kopen van een lamp is dus een langdurige investering. Naast al deze voordelen van led-verlichting zijn de armaturen ook nog eens van hoge kwaliteit en goed bestand tegen een stootje.

 

Als de armaturen geleverd worden zonder geïntegreerde verlichting, kunt u bij ons de passende led-lampen aanschaffen die dezelfde voordelen bieden.

Verschillende soorten binnenverlichting

Binnenverlichting kan zowel sfeervol als functioneel zijn. Sfeervol als de armatuur echt iets bijdraagt aan uw interieur. Of als de led-lamp een sfeervol licht verspreidt, waardoor de ruimte wat gezelliger wordt. Functioneel licht is nodig op plekken waar u echt extra licht nodig heeft, zoals een kantoorruimte, halletje of keuken. Ook accentverlichting is bijvoorbeeld functioneel.


Wat voor lampen vindt u bij ons dan allemaal?
  • Hanglampen: De hanglampen van Philips myLiving zijn er in verschillende uitvoeringen, van klassiek en eigenzinnig tot modern en industrieel. Hang de hanglamp bijvoorbeeld aan het plafond boven uw salontafel en geniet van het licht én de toevoeging die zo'n lamp biedt aan uw interieur.
  • Plafondlampen: Plafondlampen worden ook bevestigd aan het plafond, maar gaan niet gepaard met een snoer of ketting. Hierdoor zijn dit soort lampen minder opvallend en passen ze zich makkelijker aan het interieur aan. Binnen deze categorie vindt u echter naast de meer minimalistische lampen ook uitgesproken designs, zoals een lamp met de skylines van de grote steden of met hondenpootjes. Kies wat bij u past! Veel Philips plafonnières zijn ook aan de wand te monteren.
  • Wandlampen: De Philips myLiving wandlampen zijn minimalistisch, functioneel en stijlvol. Voor extra verlichting aan de wand en extra sfeer in uw woning.
  • Inbouwspots: Lampen die niet opvallen of in de weg staan? Inbouwspots! Deze hangt u op als u bijvoorbeeld accent wilt leggen op bepaalde elementen van uw interieur, maar geen extra aandacht wilt trekken met de lampen zelf.
  • Opbouwspots: Opbouwspots zijn er ook om extra accent te leggen op aspecten van uw interieur, maar worden niet ingebouwd in het plafond of de muur. Hierdoor kunt u ook met de keuze voor dit soort lampen bouwen aan uw eigen interieur en huisstijl. De Philips opbouwspots zijn kantelbaar, zodat u de lamp helemaal zo kunt richten als u zelf wilt. Perfect voor het accentueren van mooie onderdelen van uw kamers.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips myLiving-lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze Philips myLiving-verlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.