123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Innr

De goedkoopste Innr slimme lampen bij 123led

Bestel goedkoop slimme verlichting van Innr. Met de smart lampen van Innr tovert u uw interieur om tot een nóg warmer en gezelliger thuis. De slimme verlichting maakt gebruik van een bridge en van het internet zodat u, via de app op uw telefoon of tablet, de lampen eenvoudig kunt bedienen. Met één klik creëert u de gewenste sfeer in huis. Vandaag besteld, is morgen in huis.
Innr
werkt met een bridge 
werkt met Philips Hue

1 - 0 van 0

Innr slimme verlichting

Met de slimme lampen van Innr creëert u op ieder moment de gewenste sfeer in huis. De led-lampen bedient u via een app op uw smartphone of tablet. U kunt de dimbare lamp(en) niet alleen aan en uit zetten, maar ook de lichtkleur aanpassen, het licht dimmen, of een lichtplan instellen. Zo past u slimme led-verlichting aan elke situatie aan: sfeervol licht bij het eten en helder licht bij het lezen. 

Innr slimme lampen kopen

De dimbare lampen van Innr zijn bij ons in diverse varianten verkrijgbaar. U heeft de keuze uit verschillende fittingen; E27 (grote fitting), E14 (kleine fitting), GU10 (spot) of B22 (grote bajonet). Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere kleuren. Deze variëren van warm wit tot koel wit, maar er zijn ook gekleurde lampen. Innr biedt ook handige led-strips die u bijvoorbeeld kunt gebruiken in een kast of achter de televisie.

 

Ook vindt u bij ons onder andere Innr inbouwspots, opbouwspots, smart plugs, accessoires en buitenverlichting.


Lampen koppelen met een Bridge

De lampen van Innr werken met een bridge. Dit is de verbindingshub voor uw slimme verlichting. Het is een klein kastje dat de verbinding tussen de lampen en uw WiFi-netwerk regelt. Voor de Innr lampen dient u een bridge te kopen om uw verlichtingssetup te starten. U heeft maar één bridge nodig; daarna kunt u tot 50 losse lampen koppelen. De Innr lampen werken ook in combinatie met de Philips Hue producten dankzij het Zigbee aansturingssysteem.

Voordelen van Innr slimme verlichting

De slimme verlichting van Innr brengt meerdere voordelen met zich mee. Een paar van deze voordelen zijn:

 Altijd de optimale lichtkleur overdag werken bij energiek licht, 's avonds ontspannen bij warm licht.
 Gemakkelijke bediening niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema of de app.
 Besparen geen licht als er niemand in de buurt is en diverse dimopties voor uw lampen.
 Veiligheid bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Apps voor uw smart verlichting

Innr heeft een eigen app voor de bediening. Daarmee bestuurt u al uw verlichting waar en wanneer u maar wilt. U kunt de Innr app eenvoudig downloaden op uw Android of iOS smartphone of tablet.

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bedien ik slimme verlichting van Innr?

Slimme verlichting van Innr kunt u bedienen via de app op uw smartphone of tablet. De smart verlichting van Innr dient gekoppeld te worden aan een bridge die de verbinding tussen de slimme verlichting en het wifi-netwerk regelt, waardoor het wordt gezien als een Zigbee-netwerk.

Wat voor slimme Innr verlichting is er?

De slimme Innr verlichting die u in ons assortiment vindt, bestaat onder andere uit verschillende fittingen, zoals E27, E14 en GU10, maar ook led strips, smart plugs, in- en opbouwspots en buitenverlichting. Vandaag besteld is morgen in huis.

Wat zijn de voordelen van Innr slimme verlichting?

Innr slimme verlichting komt met meerdere voordelen. Zo kunt u energie en dus geld besparen, doordat u de verlichting bijvoorbeeld kunt dimmen. Ook is het zeer eenvoudig om de verlichting te bedienen, omdat u dit via uw smartphone kunt doen.
 

Heeft u vragen over de slimme verlichting van Innr of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.