123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Google Assistant

De goedkoopste Smart Home producten voor Google Assistant bij 123led

Bekijk en bestel goedkoop Smart Home producten uit ons assortiment die werken met Google assistant. Dankzij de bekendheid van Google Assistant zijn er een hoop slimme producten die compatibel zijn met Google Assistant. Dit ziet u ook terug in ons ruime assortiment. Gebruikt u een andere Smart Home assistant? Bekijk dan ons Smart Home Assistant overzicht. Bestel vandaag nog een slim product voor Google Assistant en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Koop smart home producten voor Google Assistant

Als een van de bekendste Smart Home assistants kunt u met Google Assistant een breed scala aan slimme producten bedienen middels uw stem. U kunt hieronder meer lezen over Google Assistant of bestel hierboven direct een Smart Home product die werkt op Google Assistant.

Wat is Google Assistant?

Google Assistant is een van de meest bekende assistants. Deze assistant is al lange tijd in gebruik waardoor deze in vergelijking met smart home assistants die speciaal voor domotica zijn ontworpen een groter aantal algemene functies heeft. Google Assistant is op een groot aantal apparaten te gebruiken door het downloaden van de Google Assistant app. Deze is sinds kort ook op iPhone en andere Apple apparaten gratis beschikbaar.

Wat u kunt doen met slimme producten die zijn aangesloten op Google Assistant

Google Assistant is spraak gestuurd. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. Google Assistant beschikt over Nederlandse taalondersteuning, dus u kunt prima in het Nederlands met Google Assistant communiceren wat het gebruik van slimme producten eenvoudig maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld Google Assistant vertellen om uw slimme verlichting aan te doen of om een apparaat dat is aangesloten op een slimme stekker aan of uit te zetten.
 

Daarnaast beschikt Google Assistant over een zeer grote database van kennis en een goede spraakvaardigheid. Google Assistant is daardoor niet alleen een van de beste assistants om vragen te stellen of om een gesprek mee te voeren, maar is ook in staat om meerdere spraakopdrachten te herkennen. Denk aan een situatie waarin u slechter te verstaan bent, of wanneer u misschien een keer een andere woordkeuze gebruikt. Andere assistants zouden het op dat moment af laten weten, maar bij Google Assistant is er een grote kans dat uw opdracht nog altijd wordt begrepen. Echter is het belangrijk om het activatiecommando duidelijk uit te spreken, dus 'Hey Google' of 'o.k. Google'. Daarnaast heeft Google zelf een groot aantal smart home producten op de markt, zoals Google Home en Google Nest. Deze werken uitmuntend met Google Assistant samen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik allemaal met Google Assistant?

Er zijn een hoop mogelijkheden met Google Assistant. Zo kunt u via uw stem Google Assistant opdrachten geven om uw Smart Home producten te bedienen. Ook kunt u via Google Assistant taken in uw agenda zetten, vragen wat voor weer het is en meer.

Hoe zet ik mijn Google Assistant aan?

Om uw Google Assistant te gebruiken dient u uw zin te beginnen met ‘Hey Google’. Vervolgens ziet u dat de assistant aan gaat en dan kunt u het een opdracht geven.

Welke slimme producten kan ik bedienen via Google Assistant?

Google Assistant is een van de bekendste Smart Home assistant. Hierdoor is de compatibiliteit zeer hoog. Zo ziet u bij 123led ook een ruim aanbod aan apparaten die samenwerken met Google Assistant, zoals slimme stekkers, radiatorknoppen, thermostaten, verlichting, sensoren, dimmers en meer.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Google Assistant of de producten uit ons assortiment die met Google Assistant werken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.