123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Woox Slimme Kerstverlichting

Woox slimme kerstverlichting kopen?

Bestel voordelig de slimme kerstverlichting van Woox. Deze kerstverlichting maakt gebruik van led lampjes en is op afstand met behulp van de Woox-app te bedienen. Zo schakelt u de verlichting in of uit, kunt u lichtprogramma’s selecteren en de verlichting op de muziek mee laten dansen.


Bestel Woox slimme kerstverlichting online

Met de slimme kerstverlichting van Woox wordt de gezelligheid van kerstverlichting gecombineerd met het comfort en het gebruiksgemak van slimme devices. Woox is namelijk een merk dat zich specialiseert in slimme apparaten en lichtbronnen; producten die op afstand bediend en ingesteld kunnen worden door middel van een app. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit het comfort van uw bankstel de verlichting in- en uitschakelen, of een apparaat instellen om automatisch op een bepaald tijdstip aan te gaan.

 

In het geval van de slimme kerstverlichting gaat het om een lichtstreng van 20 meter waarop 200 led lampjes zitten die via de Woox-app (voor iOS of Android) bediend en qua licht ingesteld kunnen worden. De app werkt via wifi. Zo kunt u de verlichting in- en uitschakelen en voorzien van lichtprogramma’s.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bedien ik de Woox slimme kerstverlichting?

De slimme kerstverlichting kan net als de andere slimme producten van Woox bediend worden met de Woox-app (voor iOS of Android). Deze app kunt u installeren op uw smartphone of tablet en heeft voor een goede verbinding een werkend wifi netwerk nodig.

Wat voor licht verspreidt de slimme kerstverlichting van Woox?

De Woox slimme kerstverlichting verspreidt warm wit licht. Het lichtpatroon kan worden ingesteld aan de hand van een aantal programma’s. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat het licht knippert of juist constant blijft branden. Ook kan de licht meebewegen op de audio die uw smartphone microfoon opvangt.

Kan ik de slimme Woox kerstverlichting buiten gebruiken?

Ja de slimme verlichting van Woox kan buiten gebruikt worden. De verlichting is IP44 gecertificeerd, wat betekent dat de verlichting bestand is tegen het indringen van stof en tegen (spat)water.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de slimme kerstverlichting van Woox? Of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons kerst assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.