123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme watersensor

Slimme watersensor kopen?

Bij 123led.nl koopt u de beste slimme watersensoren voor de laagste prijs. Met een slimme watersensor beschermt u uw woning en uzelf tegen de gevaren van lekkage en overstroming. Bent u op zoek naar andere soorten slimme sensoren? Kijk dan hier voor een overzicht.


1 - 5 van 5

Koop online een slimme watersensor

Wat doet een slimme watersensor?

Een slimme watersensor is een zeer gevoelige sensor voor het meten van vocht. Hierdoor kunt u een watersensor niet alleen gebruiken om uw woning te beveiligen tegen grotere hoeveelheden water, zoals bij overstromingen, maar ook bij kleinere lekkages. De slimme watersensor is ook aan andere slimme apparaten te koppelen, bijvoorbeeld aan slimme stekkers, zodat apparaten automatisch worden uitgeschakeld als er een lekkage geregistreerd wordt. Op die manier kan kortsluiting voorkomen worden. Er zijn ook slimme watersensoren beschikbaar als onderdeel van een groter sensorsysteem.

Hoe gebruik ik een slimme watersensor?

Om een slimme watersensor te gebruiken plaatst u deze simpelweg in de ruimte waar u hem wilt gebruiken. Bij sommige slimme watersensoren is het mogelijk deze op een beugelsysteem te plaatsen, waarmee de sensor bijvoorbeeld onder uw gootsteen gemonteerd kan worden. De slimme watersensor is vervolgens gereed om meldingen naar de bijbehorende app op uw smartphone te sturen. Als u wilt beschikken over meer functies, is het nodig om de slimme watersensor aan andere slimme apparaten te verbinden, bijvoorbeeld voor het uitschakelen van elektrische apparaten in het geval van wateroverlast.

Slimme watersensor kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme watersensor. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.