123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli

De goedkoopste slimme Hombli producten bij 123led

Bestel op deze pagina voordelig smart home apparaten van Hombli. De slimme producten van Hombli werken op wifi (Tuya) en kunnen rechtstreeks met een app op uw tablet of smartphone worden bediend. Koop onder andere slimme camera’s, deurbellen, luchtreinigers, schakelaars, stekkers en verschillende slimme lampen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
1 - 0 van 0

Voordelig de slimme producten van Hombli kopen

Op deze pagina vindt u al onze Hombli producten. Dit brede aanbod is onderverdeeld is diverse categorieën. Zo vindt u eenvoudig het slimme product dat u zoekt. Lees hieronder meer over Hombli of kies hierboven direct voor het soort product waar u naar op zoek bent.

Hombli: ons assortiment

In ons aanbod vindt u een hoop verschillende Hombli producten. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Slimme lampen: met de slimme lampen van Hombli verlicht u ruimtes gemakkelijk en bedient u deze met uw smartphone. In ons assortiment vindt u E14-, E27-, GU10-lampen en led strips.
  • Bridge: met een Hombli bridge kunt u het wifi signaal van uw lokaal netwerk omzetten naar een bluetooth 4.2 of 5.0 verbinding, om zo de slimme apparaten ook via bluetooth te kunnen bedienen.
  • Slimme stekker: plaats deze plug in het stopcontact. Vervolgens kunt u hier de stekker van niet-slim apparaat in stoppen. Deze kunt u vervolgens bedienen met de Hombli-app. Bovendien hebben de meeste slimme stekkers van Hombli een ingebouwde energiemeter.
  • Slimme outdoor verlichting: naast slimme binnenverlichting verkopen wij van Hombli ook slimme buitenverlichting. Hier vindt u onder andere slimme wandlampen, lichtsnoeren, lantaarns en (prik)spots.
  • Slimme camera: houd uw binnen of buitenomgeving altijd goed in de gaten met een slimme camera van Hombli. Met deze camera’s kunt u op uw telefoon live meekijken, maar natuurlijk ook beelden terugkijken.
  • Slimme deurbel: weet altijd wie er aan de deur staat met een slimme deurbel van Hombli. Dankzij de camera ziet u direct wie er voor de deur staat, ook in de avond dankzij de nachtzichtfunctie. U kunt dankzij de app met de persoon voor de deur praten, zelfs als u niet thuis bent. U kunt bij ons deurbellen kopen met of zonder gong.
  • Slimme radiatorknop: met de slimme radiatorknoppen in ons assortiment kunt u in diverse ruimtes de temperatuur individueel controleren en aanpassen.
  • Slimme rookmelder: beveilig uw woning tegen brand- en rookontwikkeling met de slimme rookmelder van Hombli.
  • Slimme sensor: bij ons vindt u verschillende soorten sensoren, zoals bewegingssensoren en deur- en raamsensoren.
  • Slimme schakelaar: maak uw niet-slimme verlichting slim met behulp van een slimme schakelaar van Hombli. Met deze schakelaar kunt u de verlichting bedienen met de Hombli-app. Hier heeft u geen bridge voor nodig.
  • Slimme luchtreiniger: verbeter de luchtkwaliteit in uw huis eenvoudig met de slimme luchtreinigers van Hombli. Bij ons koopt u ook de filters extra voordelig.
  • Slimme heatpanel: verwarm kamers eenvoudig met een slim verwarmingspaneel. Deze kunt u besturen met de app en heeft een slimme sensor die detecteert of er ramen opstaan, zodat deze nooit onnodig aanstaat.

De voordelen van Hombli

Het gebruiken van Hombli producten heeft veel voordelen, namelijk:
 

 Breed aanbod aan producten.
 Werkt met wifi (Tuya), een van de meest populair besturingssystemen.
 Geen hub nodig.
 Veilig en privacy-proof.
 Werkt naadloos samen met andere apparaten.

Hombli producten bedienen doet u zo

De producten van Hombli kunnen bediend worden met behulp van de Hombli-app (Android of iOS). Deze kunt u downloaden op uw smartphone via de appstore. In de app wordt uitgelegd hoe u apparaten kunt koppelen, installeren en bedienen. U kunt al uw Hombli apparaten koppelen aan de app en zo schema’s instellen en scenario’s maken, ook als u niet thuis bent.
 

Hombli en spraakassistentie

De Hombli producten kunt u ook bedienen met uw stem. Hiervoor heeft u wel een Google assistant, Alexa of Siri nodig. Zo maakt u het besturen van de apparaten nog makkelijker en dat helemaal handsfree.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Hombli?

De apparaten van Hombli kunt u eenvoudig koppelen aan de Hombli-app. Deze app is beschikbaar via de Google Play Store of de Apple Store. Vervolgens kunt u de apparaten bedienen met uw smartphone via de app. De Hombli producten werken met wifi (Tuya) en/of met bluetooth. Door middel van een Hombli bridge zet u uw wifi signaal eenvoudig om in een bluetooth verbinding.

Waar koop ik Hombli apparaten?

Op 123led.nl koopt u zeer goedkoop verschillende Hombli apparaten. U heeft keuze uit een breed aanbod aan lampen, stekkers, camera’s en meer. Als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.