123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tradim dimmers

Bestel snel en eenvoudig dimmers van Tradim

Het gerenommeerde Nederlandse merk Tradim is al 15 jaar volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige dimoplossingen. Tradim heeft een uitgebreid aanbod van muurdimmers, snoerdimmers, vloerdimmers, en stekkerdimmers. Wij bieden u op deze dimmers een laagsteprijsgarantie.


1 - 24 van 30

Bestel voordelig led dimmers van Tradim

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan led dimmers van Tradim. Zo kunt u kiezen uit led inbouw dimmers, snoerdimmers, vloerdimmers en meer. Lees hieronder meer over ons assortiment Tradim led dimmers of bestel hierboven de led dimmer die u nodig heeft.

Wat is Tradim?

Tradim is een Nederlands bedrijf die naam heeft gemaakt in de verlichtingsindustrie als ontwikkelaar, producent en leverancier van producten die van dim- en led technologie gebruik maken. Tradim heeft een ruim assortiment aan onder andere binnenverlichting, buitenverlichting en schakelmateriaal zoals dimmers, schakelaars en stopcontacten.

Soorten Tradim led dimmers

Tradim verkoopt veel verschillende soorten led dimmers en accessoires. Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet welke Tradim led dimmers en accessoires wij verkopen in ons assortiment:

  • Led dimmer inbouw: Wij verkopen onder andere led inbouw dimmers. Deze led inbouw dimmers maken gebruik van de fase-afsnijding (RC) dimtechniek en kunnen gebruikt worden in combinatie met led lampen vanaf 0 tot 500 W. Ook vindt u bij ons een led duo inbouw dimmer. Hiermee kunt u twee verschillende groepen afzonderlijk van elkaar dimmen . Deze type dimmers worden ingebouwd in de muur.
  • Snoerdimmer: Wat betreft de snoerdimmers in ons assortiment van Tradim, heeft u de keuze uit snoerdimmers die gebruikt kunnen worden met led lampen vanaf 1 tot 100 W. Vaak worden snoerdimmers gebruikt voor tafel- of staande lampen. Wij verkopen ze in het wit of zwart. Naast de gewone snoerdimmers vindt u bij ons ook wifi snoerdimmers. Deze snoerdimmers kunt u verbinden met uw wifi netwerk en koppelen in de Tuya Smartlife-app, zodat u ze op afstand kunt bedienen.
  • Stekkerdimmer: De stekkerdimmers van Tradim zijn in feite slimme stopcontacten. U stopt de slimme stekker in een stopcontact en vervolgens een stekker van een lamp in de slimme stekker. Hierdoor kunt u uw lamp op afstand bedienen en dimmen. Hiervoor dient de lamp een minimale wattage te hebben van 4 W en een maximale wattage van 150 W of 200 W, afhankelijk van de stekkerdimmer.
  • Vloerdimmer: Hier heeft u de keuze uit zwarte, witte of transparante vloerdimmers die gebruikt kunnen worden in combinatie met lampen die een wattage hebben van tussen de 1 en 100 W. Hier heeft u ook de keuze om naast een gewone vloerdimmer een wifi vloerdimmer aan te schaffen.

Tradim dimmer accessoires

Naast dimmers van Tradim verkopen wij ook dimmer accessoires. Zo verkopen wij een led dimstabilisator. Deze kunt u gebruiken wanneer u te maken heeft met instabiel licht van filament-ledlampen. Denk hierbij aan flikkerend licht.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een afdekplaten. Met deze afdekplaten maakt u uw dimmer af. U kunt hier kiezen uit een witte of crème kleurige afdekplaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom werkt mijn Tradim dimmer niet?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de lamp die u heeft aangesloten op uw dimmer niet dimbaar is. Controleer dit altijd van tevoren. Daarnaast hebben de Tradim dimmers een minimale en maximale wattage. Het kan zijn dat uw lamp hier niet aan voldoet. Ook kan het zijn dat u wellicht een verkeerde dimmer gebruikt voor uw lamp.

Waar koop ik Tradim led dimmers?

Deze bestelt u voordelig online bij 123led.nl. Hier vindt u verschillende soorten dimmers van Tradim, zoals inbouw dimmers, snoerdimmers, vloerdimmers en meer. Als u vandaag nog een Tradim dimmer bij ons bestelt, krijgt u deze morgen al in huis.

Hoe weet ik welke Tradim dimmer ik nodig heb?

Hiervoor kunt u altijd de productinformatie van de lamp raadplegen. Vaak staat hier aangegeven welke dimmers gebruikt kunnen worden in combinatie met uw lamp. Houd daarnaast rekening mee met het minimale vereiste wattage en de maximale wattage die de dimmer aan kan.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Tradim dimmers? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.