123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Decoratieve verlichting

Decoratieve verlichting bestellen?

Bekijk het ruime aanbod aan sfeerverlichting op onze webshop. Wij verkopen veel verschillende soorten led verlichting, zoals led lichtsnoeren, prikkabels op batterij of met app en led kaarsen; allemaal bedoeld voor het sfeervoller maken van uw woning. Al onze decoratieve verlichting is van een hoge kwaliteit en heeft de beste prijs.

1 - 0 van 0

Decoratieve lampen fleuren ieder interieur op

Decoratieve binnenverlichting

Er zijn verschillende manieren om meer sfeer en gezelligheid in huis te brengen, maar verlichting is een van de belangrijkste en makkelijkste manieren. Met onze decoratieve verlichting gaat het creëren van een knusse en vrolijke omgeving zeer gemakkelijk, door de leuke en veelzijdige lampen. Lees hieronder meer over de decoratieve verlichting in ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Verschillende soorten decoratieve verlichting

Wat voor soort lampen kunt u in ons assortiment vinden? Hieronder een overzichtje:
  • Led kaarsen: In ons assortiment vindt u onder andere led kaarsen. Hiermee bespaart u op lange termijn geld en ze lijken net echt. U kunt de led kaarsen voor verschillende situaties gebruiken. Zo verkopen wij led dinerkaarsen, waxinelichtjes, stompkaarsen en led kaarsen voor buiten. Ook verkopen wij led kaarsen voor speciale gelegenheden, zoals voor kerst of voor op een graf.
  • Lichtsnoeren: Met een lichtsnoer heeft u supersnel een kast, bijzettafel of wand gedecoreerd. Er zijn verschillende soorten lichtsnoeren, bijvoorbeeld met sierballen, kleinere lampjes of vrolijke lichtfiguren. En u heeft de keuze uit warm-witte of gekleurde verlichting. Hier kunt u dus verschillende kanten mee op. Hang de verlichting op aan de muur, verspreid het over een tafel of kast of bundel het in een leuke schaal: met de veelzijdige verlichting kunt u veel verschillende plekken decoreren.
  • Prikkabel op batterij: Met een prikkabel op batterij bent u niet langer meer afhankelijk van een stopcontact in de buurt. Hierdoor kunt u een gewenste plek, zoals de woonkamer of achtertuin, voorzien van sfeervolle verlichting. U heeft de keuze uit gekleurde of transparante led lampen.
  • Prikkabel met app: Met slimme lichtslingers wordt uw leven een stuk comfortabeler. U hangt ze op en bedient ze vervolgens met een app op uw telefoon of tablet. Met deze app schakelt u de lichtslinger vanaf uw luie stoel in en past de verlichting helemaal aan uw wensen aan. Voor een groter gemak!
Met al deze verlichting ziet uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of winkel er direct een stuk gezelliger en vrolijker uit. Een perfecte toevoeging op uw basisverlichting dus!

Waar kunt u decoratieve verlichting voor gebruiken?

Er zijn een hoop verschillende toepassingen waarvoor u decoratieve verlichting kunt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld de prikkabels in ons assortiment gebruiken voor feestjes of als sfeerverlichting in de tuin. U heeft de keuze uit verschillende snoerlengtes, zodat u zowel kleinere als grotere oppervlaktes kunt verlichten.

 

Daarnaast kunt u de lichtsnoeren in ons assortiment gebruiken als decoratieve verlichting in bijvoorbeeld een kinderkamer of op tafel. U kunt ook led kaarsen gebruiken als sfeervolle verlichting op tafels.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is decoratieve verlichting?

Zoals de naam al doet vermoeden is dit verlichting dat als decoratie gebruikt kan worden. Dit licht is dan ook geen functioneel licht, maar dient simpelweg alleen als sfeervolle toevoeging voor in uw huis of (achter)tuin. Decoratieve verlichting koopt u voordelig bij 123led.nl.

Wat voor soorten decoratieve verlichting is er?

De decoratieve verlichting in ons assortiment bestaat uit lichtsnoeren en prikkabels die werken op batterij of via een app. Met dit verlichting kunt u eenvoudig een ruimte omtoveren tot een sfeervolle plek.

Waar koop ik decoratieve verlichting?

Decoratieve verlichting koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier kunt u kiezen uit onder andere lichtsnoeren of prikkabels die werken op batterij of via een app. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment decoratieve verlichting of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.