123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WOOX R4152 Smart Plug | Max. 3680W | Wit (BE/FR)

€ 12,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze smart plug van WOOX kunt u eenvoudig uw lampen of andere apparaten slim maken. Nadat u uw waterkoker, koffiezetapparaat of lamp namelijk heeft aangesloten kunt u deze bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet.

Gebruik de app vervolgens om te zorgen dat u de apparaten op ieder moment en waar u ook bent aan kunt zetten. Of stel tijdschema's in waarmee dit automatisch gebeurt. Verhoog zo altijd uw leefcomfort. Let wel: deze slimme stekker kan niet gebruikt worden in combinatie met Nederlandse stopcontacten, maar is bedoeld voor Belgische of Franse stopcontacten.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Stroom: max. 16A
Protocol: Wifi (Tuya) info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 3.680 W Gebruik: Binnen
Type: Stekker Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Nee info Werktemperatuur: -30 tot +70 °C
Voltage: 100-240 V Nummer: R4152
Kleur: Wit Assistant: Google, Alexa
Afmetingen: 55 x 55 x 74 mm (lxbxh) Aantal: 1
Beschermingsniveau: IP20 info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri

Hoe werkt het?
 

Deze slimme stekker is heel eenvoudig aan te sluiten. Hiervoor hoeft u niet in het bezit te zijn van een hub of bridge, maar heeft u slechts een betrouwbaar wifi-netwerk (2.4 GHz) nodig. Download de app (geschikt voor iOS of Android), en u kunt al aan de slag!

Vervolgens kunt u het aangesloten apparaat of de lamp op ieder moment en vanaf iedere locatie bedienen. Dit betekent dat u dit ook kunt doen als u niet thuis bent en zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Zeer handig!

Zo kunt u hiermee zorgen dat uw huis ook verlicht wordt als u op vakantie bent om de veiligheid van uw woning te verhogen of kunt u uw leven altijd een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken. Zet bijvoorbeeld de waterkoker aan als u nog in bed ligt of doe de lichten alvast aan als u naar huis gaat rijden vanuit werk. 
 

Schema's en andere functionaliteiten
 

Gebruik tijdschema's om uw leven nóg eenvoudiger te maken. Hiermee kunt u namelijk zorgen dat een aangesloten lamp of ander apparaat automatisch aan- of uitgaat op een vooraf bepaald tijdstip. Dit is niet alleen zeer handig voor tijdens uw dagelijkse leven, maar kan ook weer de perfecte oplossing zijn voor als u op vakantie gaat. Zo kunt u zorgen dat het licht elke dag eventjes gaat branden om mogelijke inbrekers te misleiden.  
 

Compatibiliteit
 

De slimme stekker kunt u gebruiken combinatie met een voice assistant, zoals Amazon Alexa of Google Assistent. Zo kunt u deze niet alleen besturen via de app, maar ook met behulp van spraakopdrachten.