123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WOOX R7060 Slimme Zigbee waterregelaar | Besproeiingscomputer

€ 34,95 15% korting: € 29,71 (Inclusief 21% BTW) (€ 24,55 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Met deze slimme Besproeiingscomputer van WOOX kunt u ervoor zorgen dat u op ieder moment de watertoevoer van uw tuin kunt beheersen. Het apparaat is namelijk aan een app op uw telefoon of tablet te verbinden, waarna u te allen tijde kunt zorgen dat de tuin bewaterd wordt. Houd op deze manier altijd uw beplanting gezond, of u nu thuis bent of niet.

Dit product moet worden aangesloten op uw waterkraan en wordt geleverd met een extra adapter, zodat deze altijd past. Verder is een ZigBee-gateway nodig (niet meegeleverd). Zonder deze hub kunt u de verbinding met de app namelijk niet tot stand brengen.

De verpakking bestaat uit de WOOX Smart Garden Irrigation Control, vier AA-batterijen, een adapter en een gebruikershandleiding.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Afmetingen: 190,5 x 99,6 x 77 mm (lxbxh)
Protocol: Zigbee 3.0 info Beschermingsniveau: IP40 info
Type: Slimme irrigatiesysteem Gebruik: Buiten
Batterijtype: 4x AA Werktemperatuur: 0 tot +45 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Nummer: R7060
Kleur: Groen Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
Google* Alexa* Siri

Hoe werkt het?
 

Met behulp van een ZigBee-gateway kunt u dit product koppelen aan de app op uw telefoon of tablet (geschikt voor iOS of Android). Vervolgens kunt op ieder moment en waar u ook bent de bewatering van uw tuin in de gaten houden. Zorg er zo voor dat uw planten gezond blijven, bijvoorbeeld door de sprinklers aan te zetten met de app. Of stel tijdschema's in om te zorgen dat dit automatisch gebeurt.

Ook stembesturing is een mogelijkheid. Hiervoor heeft u wel een voice assistant nodig, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Of bestuur de WOOX R7060 met de rode en groene knoppen op het apparaat zelf.
 

Installatie


De WOOX R7060 kan worden aangesloten op de waterkraan. Standaard ingangen voor buitenwaterkranen van 26,5 mm worden ondersteund. Het product werkt op vier AA-batterijen, die meegeleverd worden. Deze batterijen kunnen ongeveer zes maanden blijven werken voordat u ze moet vervangen. Doordat u in de app altijd een melding krijgt als dit nodig is kunt u dit tijdig doen.