123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Woox

Woox Smart Home producten kopen

Met de Smart Home producten van Woox maakt u het thuis gezellig én veilig. Kies voor een slimme camera of sensor, om alles in en om het huis in de gaten houden te houden. Of kies voor de slimme lampen om de sfeer aan te passen aan uw eigen wensen. De Woox producten zijn eenvoudig te bedienen via een app op uw telefoon. Vandaag besteld, is morgen in huis.
Woox Smart Lighting
werkt op wifi (Tuya) en ZigBee
1 - 0 van 0

Woox artikelen voordelig kopen

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Woox producten. Deze werken op wifi (Tuya) én op Zigbee. Zo heeft u keuze uit diverse communicatiesystemen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past. Lees hieronder meer over Woox of kies hierboven voor de artikelen waar u naar op zoek bent.

Woox werkt met wifi (Tuya) én Zigbee

Sommige Woox producten werken op wifi (Tuya) en andere op Zigbee 3.0. Als u met wifi werkt, is dit het enige wat u nodig heeft. U kunt vervolgens de Woox app (Android & iOS) gebruiken om de apparaten te koppelen en te bedienen. Voor het gebruiken van een apparaat met Zigbee 3.0 heeft u een Zigbee-hub nodig. Hier kunt u tot 50 apparaten op aansluiten en deze dient op een 2,4 GHz wifi router aangesloten te worden.

Woox: ons assortiment

In ons brede Woox assortiment vindt u de volgende apparaten:

  • Lampen: u vindt hier slimme E27, E14, GU10 lampen voor in open of dichte armaturen en plafondlampen. U vindt op deze pagina ook led strips en zelfs volledige tafellampen. Zo zit er gegarandeerd een lamp bij die past bij wat u zoekt.
  • Camera: beveilig uw huis eenvoudig met de slimme camera’s van Woox. U vindt bij ons diverse camera’s voor binnen- en buitenshuis.
  • Sensoren: u vindt hier diverse sensoren, zoals raam- en deursensoren, bewegingssensoren, temperatuursensoren, watersensoren en meer. Deze kunt u koppelen aan andere slimme apparaten om deze te activeren als een sensor geactiveerd wordt.
  • Stekkers: deze slimme stekkers en stekkerdozen zorgen ervoor dat u hier niet-slimme apparaten op aan kunt sluiten om deze slim te maken. Deze kunt u vervolgens bedienen met een app en monitoren.
  • Schakelaars: maak ‘domme’ lampen eenvoudig slim met een slimme schakelaar. Deze vervangt uw traditionele lichtschakelaar, zodat u de lamp kunt bedienen met uw telefoon of spraakassistentie.
  • Bridge: deze bridge is noodzakelijk als u de Woox apparaten wilt laten samenwerken op een Zigbee verbinding. De bridge kan tot 50 apparaten tegelijkertijd ondersteunen.
  • Deurbel: met een slimme deurbel weet u altijd wie er voor de deur staat. U krijgt een melding op uw telefoon en kunt hier live meekijken en spreken. De camera’s zijn voorzien van nachtzicht. De deurbellen zijn beschikbaar met of zonder gong.
  • Afstandsbediening: kies één van de afstandsbedieningen van Woox om uw slimme Woox apparaten te bedienen.

Woox Outdoor

Deze lijn bestaat uit Woox slimme apparaten, zoals waterregelaars en prikspots die geschikt zijn voor buitengebruik. De producten hebben een beschermingsniveau van IP44 of hoger. Dit garandeert een minimale bescherming tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek.

Woox kerstverlichting

De Woox kerstverlichting lijn bestaat uit slimme kerstverlichting met warm witte led spotjes. U heeft keuze uit verschillende lengtes. Bovendien kunt u de verlichting bedienen met uw telefoon en kunt u deze dankzij de muziekfunctie het lichtpatroon laten aanpassen aan de muziek die u afspeelt. Zo gaat u gezellig de feestdagen tegemoet.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Op welk protocol werkt Woox?

Woox werkt op wifi (Tuya) en Zigbee. Op welk protocol welk product werkt, verschilt per product. Bekijk daarom goed de verpakking of lees de omschrijving. Dankzij het brede aanbod binnen de verschillende protocollen, zit er altijd wel iets voor u tussen.

Waar koop ik Woox producten?

Op 123led.nl koopt u voordelig de artikelen van Woox. Bij ons krijgt u de laagsteprijsgarantie en wij leveren de producten de volgende dag al bij uw thuis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de slimme producten van Woox? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.