123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WOOX R9044 slimme beveiligingscamera bedraad voor buiten 1080P

€ 52,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 43,76 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze slimme beveiligingscamera van WOOX is de ideale toevoeging aan uw huis of bedrijfspand en zorgt direct voor een veilig gevoel. De waterbestendige camera is namelijk te verbinden aan een handige app op uw telefoon of tablet, waarmee u de beelden op ieder moment kunt bekijken.

Zo weet u altijd wat er aan de hand is, kunt u op tijd ingrijpen als er iets gebeurt en heeft u altijd het overzicht. De ingebouwde microfoon en speaker maken het mogelijk om ook altijd te communiceren met de persoon aan de andere kant van de camera.

De verpakking bestaat uit de slimme beveiligingscamera, een voedingskabel, een voedingsadapter, installatiemateriaal en een gebruikershandleiding. De camera is bedraad.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Werktemperatuur: -20 tot +55 °C
Gebruik: Buiten Beeldkwaliteit: 1080p
Beschermingsniveau: IP65 info Geluid: ja
Adapter inbegrepen: Ja Inclusief MicroSD: Nee
Bewegingssensor: Ja MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Kijkhoek: 104° Assistant: Google, Alexa
Voeding: 5V Nummer: R9044
Voltage: 220-240 Montage: Opbouw
Kleur: Zwart Afmetingen: 68 x 68 x 119 mm (lxbxd)
WiFi: Ja 2.4 GHZ Opslag: Cloud, Micro SD
Protocol: Wifi (Tuya) info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Type: Slimme camera
Bestel mee:
SanDisk UltraSDXC 64GB

SanDisk UltraSDXC 64GB € 19,50

SanDisk UltraSDXC 128GB

SanDisk UltraSDXC 128GB € 27,50

Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri

Hoe werkt het?
 

U kunt deze camera op een slimme manier bedienen door heel eenvoudig de app-verbinding tot stand te brengen. Hiervoor heeft u alleen een betrouwbaar wifi-netwerk (2.4 GHz) en de gratis app (geschikt voor iOS of Android) nodig.

Vervolgens kunt u de beelden die de camera maakt op ieder moment bekijken, waar u ook bent. Zo kunt u te allen tijde uw huis, kantoor, winkel of bedrijfspand in de gaten houden. Bovendien worden er meldingen naar uw telefoon gestuurd als er iets gebeurt. De camera is namelijk voorzien van bewegings- en geluidsdetectie. Dit betekent dat u altijd op de hoogte gehouden wordt.

Een ingebouwde speaker en microfoon maken het bovendien mogelijk om op ieder moment met de persoon aan de andere kant van de camera te communiceren. 
 

Camerabeelden
 

Deze camera maakt zeer scherpe Full HD-beelden (1080p). Doordat de camera een grote filmhoek heeft (101° horizontaal en 90° verticaal) kunt u hiermee een groot gedeelte van uw tuin of van de buitenzijde van uw bedrijfspand bekijken. Ook 's nachts worden er overigens mooie beelden gemaakt. De camera heeft namelijk een nachtvisie tot 7 meter.

U kunt altijd een geheugenkaart van maximaal 128 GB aansluiten om de camerabeelden op te slaan. Deze wordt niet meegeleverd. 
 

Installatie
 

Deze slimme camera is gemaakt van stevig en waterbestendig materiaal. De IP65-classificatie geeft aan dat dit product ook buiten gebruikt kan worden en niet kapot zal gaan door verschillende weersomstandigheden. Het materiaal is ook UV-resistent en bestand tegen temperaturen van -20°C tot 55°C. 

De camera is bedraad en wordt geleverd met een voedingskabel (220V). Deze kan worden aangesloten met de meegeleverde voedingsadapter.