123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

WiZ

De goedkoopste WiZ Smart Home producten bij 123led

Bestel goedkoop Smart Home producten van WiZ. Bij ons vindt u onder andere slimme verlichting. Met de slimme lampen van WiZ zorgt u altijd voor het juiste licht in huis. Via een app op uw telefoon of tablet én een goede wifi-verbinding kunt u de slimme lampen bedienen, of de andere slimme producten van WiZ, zoals een slimme stekker en bewegingssensor. De Smart Home producten van WiZ maken geen gebruik van een bridge. Vandaag besteld, is morgen in huis. 
Wiz
werkt op wifi *geen bridge nodig 

Vergelijk hier slimme led verlichting: Idinio, Hue, Innr en WiZ.
1 - 0 van 0

Richt uw huis slim in


 

Slimme producten maken uw leven makkelijker. De Wiz Smart Home producten zijn helemaal ideaal, omdat u hiervoor geen bridge nodig heeft. Dit betekent dat u niet eerst een extra kastje hoeft aan te sluiten voordat u uw slimme verlichting, stekker of bewegingssensor kunt gebruiken. U hoeft de producten enkel te koppelen aan het wifi-netwerk en binnen een halve minuut kunt u al genieten van de slimme WiZ apparaten.

Slimme lampen van WiZ

WiZ is een merk dat speciaal ontwikkeld is om goede slimme verlichting op de markt te brengen. Sinds 2015 werkt een internationaal team van ingenieurs samen om de beste slimme lampen te creëren. In het assortiment van WiZ vindt u E14-fittingen, E27-fittingen en GU10-fittingen, maar ook inbouwspots, plafondlampen, led strips en tafellampen. Daarnaast vindt u bij ons in het assortiment ook een slimme lamp afstandsbediening, zodat u niet altijd uw smartphone of tablet in de buurt hoeft te hebben, en een slimme stekker en bewegingssensor.

WiZ slimme producten bedienen

Alle slimme apparaten van WiZ zijn te besturen via een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u de lampen aan- of uitzetten, de lichten dimmen, lichtprogramma’s instellen, zelf de lichtkleur bepalen en de slimme stekker en bewegingssensor bedienen. U kunt meerdere lampen aan elkaar verbinden, zodat u bijvoorbeeld in één keer alle lichten in de woonkamer kunt aanzetten of schema's instellen waarmee de lampen elke dag rond dezelfde tijd gaan branden. Met de slimme lampen van Wiz geniet u bovendien altijd van het juiste licht. U kunt wisselen tussen 64.000 tinten wit licht (WiZ Whites) en wel 16 miljoen andere kleuren (WiZ Colours). Bovendien is er de keuze uit 36 vooraf gecreëerde lichtmodules waarmee u altijd de perfecte verlichting heeft bij het moment, of u nu aan het werk bent, een gezellige avond met vrienden heeft of een feestje geeft.

 

Met de vakantiemodus creëert u ook nog eens een veilig gevoel als u op vakantie bent. Zelfs op duizenden kilometers afstand kunt u zorgen dat uw lampen gaan branden, zodat uw huis er altijd bewoond uitziet. Zo creëert u een extra beveiligingsschil rond uw huis.



Voordelen van WiZ

Het gebruiken van slimme apparaten van WiZ heeft meerdere voordelen, namelijk:
 

 Gemakkelijke aansluiting: Geen bridge noodzakelijk, want de lampen werken op wifi. De aansluiting is dus binnen 30 seconden gedaan.
 Altijd de optimale lichtkleur: Overdag werken bij energiek licht, 's avonds ontspannen bij warm licht. Met de keuze uit 64.000 tinten wit licht, 16 miljoen andere kleuren en 36 lichtmodules is de verlichting altijd passend.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema, de app of een afstandsbediening.
 Allerlei soorten slimme lampen: Niet alleen E27-, E14- en GU10-fittingen, maar ook hanglampen, tafellampen en led strips, zodat u overal in huis slimme verlichting kunt hebben.
 Veiligheid: Bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent. Met de vakantiemodus is uw huis ook als u op reis bent veilig.

App voor uw slimme verlichting

De slimme producten van WiZ zijn te besturen via een app, die geschikt is voor uw Android of iOS telefoon en tablet. Heeft u geen zin om de Smart Home verlichting met uw smartphone te besturen? U kunt ze ook besturen via de WiZ afstandsbediening of de normale lichtknop. Daarnaast kunt u de lampen koppelen aan Google Home of Amazon Alexa, zodat u de lampen kunt bedienen met uw stem. Zo eenvoudig was de lampen aanzetten nog nooit. Download de app via de Google Playstore of de App store:

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Hue en WiZ?

WiZ is een zustermerk van het merk Philips Hue. Het verschil is echter dat de slimme verlichting van WiZ werken zonder hub/bridge. Het enige wat u nodig heeft is een goede en stabiele wifi-verbinding.

Wat voor slimme verlichting heeft WiZ?

In het assortiment van 123led vindt u een ruime keuze aan WiZ slimme verlichting, zoals E27-fitting, GU10 spots, inbouwspots, plafondlampen en led strips. Bestel vandaag nog WiZ slimme verlichting en krijg dit morgen al thuisbezorgd.

Waar koop ik slimme producten van WiZ?

U koopt slimme producten van WiZ goedkoop bij 123led.nl. Bij ons vindt u veel verschillende soorten verlichting, zoals plafond- en tafellampen, inbouwspots, led strips, E27-fitting lampen en GU10 spots. Ook kunt u bij ons kiezen voor een slimme lamp afstandsbediening, slimme stekkers of een slimme bewegingssensor. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u vragen over de slimme lampen van Wiz of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.