123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle XXL lampen

XXL lampen bestellen

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze XXL lampen van Calex, Sylvania en ons 123led-huismerk. Kies voor de coating die het beste bij uw wensen en interieur past: titanium, goud, helder of gekleurd.

1 - 0 van 0

Bekijk onze ruime collectie XXL lampen

Bekijk op deze pagina al onze XXL lampen, die onder meer bekendstaan om hun grote formaat en unieke vorm. Deze lampen zijn echte eyecatchers en kunnen gebruikt worden in open armaturen of snoerpendels. Selecteer op coating om de variant te vinden die het beste bij uw andere meubels past en bestel de lampen bij ons gegarandeerd voor de beste prijs. Bovendien ontvangt u ze morgen al in huis. Lees hieronder meer over XXL lampen of kies hierboven voor de coating waar u naar op zoek bent.

XXL lampen met verschillende coatings

Naar wat voor XXL designlampen u ook op zoek bent, bij ons vindt u altijd de juiste variant. De lampen zijn op deze pagina ingedeeld op basis van hun coating. Wij bieden de volgende opties:

  • Titanium XXL lampen: Deze lampen combineren een titanium coating met zichtbare led filamentdraden. Het licht ziet er door deze coating over het algemeen een stuk minder fel uit, en daarom is er vaak ook sprake van een lager aantal lumen. Hierdoor creëren al deze lampen, die zich kenmerken door hun unieke vorm en grote formaat, een zeer bijzonder en sfeervol lichteffect. De coating werkt ook spiegelend, waardoor de lampen goed te gebruiken zijn in kamers met een modern of industrieel interieur.
  • Gold XXL lampen: Met dank aan hun gouden afwerking hebben deze lampen een luxueuze uitstraling. De gouden coating zorgt er bovendien voor dat de verlichting er net even wat warmer uitziet, zodat dit voor een extra sfeervol effect zorgt. Ook is het led filament over het algemeen goed zichtbaar, wat bijdraagt aan het vintage-uiterlijk dat veel van deze lampen hebben. U vindt ze bij ons in meer dan dertig verschillende vormen.
  • Clear XXL lampen: Door de heldere afwerking van deze lampen wordt alle aandacht naar het geïntegreerde led filament getrokken, dat vaak spiraalvormig of op een andere bijzondere wijze in de lampen gemonteerd is. Deze lampen zijn verder beschikbaar in diverse vormen. Ook kunt u filteren op basis van wattage, kleurtemperatuur, lichtopbrengst en nog veel meer.
  • Color XXL lampen: In onze uitgebreide collectie vindt u ook een groot aantal bijzondere lampen met een gekleurde coating. Deze hebben bijvoorbeeld een blauwe, grijze, groene, roze, zwarte of zilveren afwerking. Geef hiermee een unieke draai aan uw interieur. Selecteer onder meer op kleurtemperatuur, wattage en merk om de geschikte lamp te vinden. Deze lampen passen in allerlei interieurs en zijn ook perfect voor kinderkamers. En welke coating u ook uitkiest, de hoeveelheid verlichting die er met de lamp uitgestraald wordt en de lichtkleur worden hierdoor nooit aangetast of veranderd.

Gebruik van XXL lampen

De XXL lampen die u op deze pagina kunt vinden zijn allemaal echte eyecatchers en kunnen dus het beste gecombineerd worden met een open armatuur. Zo kunt u hiervoor onze snoerpendels gebruiken. Deze bestaan uit een lamphouder, een fitting en een textielsnoer dat vaak in lengte verstelbaar is. U kunt snoerpendels bestellen in allerlei kleuren, waardoor u deze kunt uitkiezen aan de hand van de gekozen XXL lamp.

Ook voor lamphouders zijn XXL lampen perfect. Deze kunt u bij ons kopen in verschillende kleuren en stijlen, en kunt u gebruiken om verlichting neer te zetten op tafels, dressoirs, kasten en andere oppervlakken.

Wilt u de helderheid van de verlichting eenvoudig aan kunnen passen? Bestel dan bij onze dimbare XXL lampen een handige led dimmer mee. Hiermee verandert u de sfeer in een kamer in een ogenblik en zorgt u ervoor dat de verlichting altijd bij het moment past.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn XXL lampen?

XXL lampen zijn grote lampen met een E27 of E40 fitting. Deze lampen hebben unieke vormen en kleuren. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor open armaturen en zijn ze een echte blikvanger in ieder interieur.

Hoe kan ik een XXL lamp gebruiken?

XXL lampen zijn perfect voor in open armaturen, zoals lamphouders of snoerpendels. Dankzij het grote formaat en de unieke coatings en vormen zijn de lampen geschikt als uniek decoratiestuk en om sfeerverlichting te verspreiden.

Is een XXL lamp dimbaar?

Een hoop XXL lampen zijn dimbaar, maar bij lange na niet allemaal. Lees daarom altijd de productomschrijving of de verpakking van de lamp om te achterhalen of de lamp dimbaar is. Om een led lamp te dimmen heeft u wel een led dimmer nodig.
 
Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste XXL led lampen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.