123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

XXL lampen (design)

XXL design lampen bestellen

Op zoek naar XXL lampen met een bijzonder design? Bekijk op deze pagina ons aanbod. Selecteer de juiste coating om de geschikte lamp te vinden voor uw open armaturen, hanglampen of snoerpendels. U heeft de keuze uit een titanium, gouden, heldere of gekleurde afwerking. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Bestel XXL lampen goedkoop

Op zoek naar een unieke lamp voor in uw armatuur of aan uw snoerpendel? Bestel dan een XXL design lamp. Wij hebben een ruim aanbod aan led lampen van bijvoorbeeld Calex en Philips, allemaal voor de laagste prijs. Hiermee kiest u voor kwaliteit én voegt u unieke led lampen toe aan uw armatuur met E27 of E40 fitting.

XXL led lampen: de kenmerken

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan XXL design lampen. Deze lampen zijn gemaakt met de moderne led-technologie. Hierbij wordt dus niet meer gewerkt met gloeidraden, hoewel veel XXL lampen wel het uiterlijk van de gloeidraad nabootsen dat kenmerkend is voor bijvoorbeeld traditionele gloeilampen, waardoor hiermee een warm lichteffect ontstaat. Het filament blijft als het ware zichtbaar, wat de lampen een authentieke uitstraling geeft, terwijl de nadelen van deze gloeidraden (bijvoorbeeld dat deze heel erg warm worden) niet aan de orde zijn.

 

Zoals de naam al aangeeft zijn XXL lampen zeer groot. Ze hebben met recht een XXL-formaat; zo zijn sommige van deze led lampen meer dan 40 cm lang. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van de lamp. U kunt deze ophangen aan een snoerpendel of plaatsen in een lamphouder. Door verschillende varianten naast elkaar te hangen aan snoerpendels, creëert u helemaal een prachtig effect.

 

Wij verkopen led lampen in verschillende formaten, maar ook met diverse designs. Zo zijn er grote varianten van peerlampen en kogellampen, maar ook led lampen met meer bijzondere vormen. Alle lampen hebben een grote E27 fitting of zelfs een E40 fitting.
 

Let op: Sommige lampen die u bij ons kunt kopen zijn handgemaakt. Dit houdt in dat het unieke lampen zijn. Omdat de lampen handgeblazen zijn, is het mogelijk dat er oneffenheden zichtbaar zijn op het glas. Dit zorgt ervoor dat ze er authentieker uitzien.XXL lampen: de voordelen

De voordelen van een XXL lamp

Nu we uitgelegd hebben wat XXL lampen precies zijn, is ook het noemen van de voordelen belangrijk. Waarom zou u nu eigenlijk een XXL lamp moeten aanschaffen? Wij zetten het voor u op een rij:

 Uitstraling: Deze grote lampen voegen écht iets toe aan uw interieur. Met hun grote formaten en prachtige designs zijn het echte eyecatchers.

Energiezuinig: Door de led-technologie die er gebruikt wordt, wat een zeer energiezuinige technologie is, verbruiken de lampen 50 tot 90% minder energie dan gewone gloeilampen. Een verschil dat niet alleen terug te zien is op uw energierekening, maar dat ook voor het milieu voordelig is.

Lange levensduur: Led lampen hebben daarnaast een zeer lange levensduur en gaan vaak wel 15 jaar mee. Dit scheelt u onderhoudskosten, onderhoudstijd én aanschafkosten. Lees onze blog over de voordelen van led verlichting om nog meer voordelen van dit soort verlichting te bekijken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een XXL led lamp?

Een XXL lamp is een zeer grote lamp met een E27 of E40 fitting. Deze lampen zijn door het grote en vaak unieke uiterlijk geschikt voor in open armaturen. De lampen zijn ideaal als decoratiestuk in uw interieur. Op zoek naar een XXL lamp? Deze koopt u voordelig op 123led.nl.

Waar kan ik een XXL lamp gebruiken?

XXL lampen zijn ideaal voor in open armaturen, zoals snoerpendels of een lamphouder. Met dank aan het grote formaat en de unieke coatings zijn de lampen geschikt als decoratiestuk en om prachtige sfeerverlichting te verspreiden.

Kan ik een XXL lamp dimmen?

Veel XXL lampen zijn dimbaar, maar niet allemaal. Controleer daarom altijd de productomschrijving of de verpakking van de lamp om zeker te weten of deze dimbaar is. Om een led lamp te dimmen heeft u wel een led dimmer nodig.
 

Natuurlijk vindt u bij ons ook led XXL lampen met een E40 fitting. Heeft u vragen over XXL lampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.