123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Dimmer Switch | Draadloos | Wit

Vernieuwde versie!
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze draadloze Dimmer Switch kunt u gebruiken voor het bedienen van uw slimme lampen. Zo kunt u, zonder gebruik te hoeven maken van uw telefoon, de intensiteit van uw verlichting regelen en creëert u altijd de juiste sfeer in huis. Doordat de Dimmer Switch eenvoudig mee te nemen is biedt dit u ook een hoop flexibiliteit. Daarnaast kunt u zo tot wel tien verschillende lampen dimmen of juist feller maken. 

Met de draadloze afstandsbediening kunt u nog veel meer doen. U kunt hiermee bijvoorbeeld ook altijd de verlichting aan- en uitzetten of een ideale lichtscène uitkiezen: Lezen, Ontspannen, Energie of Concentreren. Gebruik de Hue-knop om door de verschillende scènes heen te bladeren. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Beschermingsniveau: IP20 info
Batterijtype: 1x CR2032 Materiaal: Kunststof
Batterijen inbegrepen: Ja Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Werktemperatuur: 0-40 °C
Aan/uitschakelingen: 50 Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 1,5 x 8 x 12,5 cm (lxbxh)

Installatie
 

Deze Dimmer Switch is zeer eenvoudig te installeren. Door de brede uitvoering van de wandhouder kunt u deze bovendien te allen tijde netjes en strak wegwerken, zonder rare rafelrandjes. U kunt de wandhouder op de volgende manieren monteren:
  • Aan de wand plakken met het meegeleverde plakband of met de magnetische achterkant. 
  • Op de muur schroeven en zo een bestaande lichtschakelaar vervangen. 
Als de wandhouder eenmaal opgeplakt is kunt u de Dimmer Switch hier ook vanaf halen en hem zo gebruiken als handige afstandsbediening. Doordat de dimmer op een CR2032-batterij werkt (die meegeleverd wordt) en helemaal draadloos is biedt dit u de ultieme flexibiliteit. Door de ronde hoeken van de afstandsbediening ligt deze bovendien zeer prettig in de hand.  
 

Philips Hue bridge
 

Gebruik de Philips Hue-bridge (niet meegeleverd) om de Dimmer Switch geheel naar uw smaak aan te kunnen passen. Naast de standaard lichtrecepten (Lezen, Ontspannen, Energie en Concentreren) kunt u zo dus ook uw eigen lichtscènes creëren, om te zorgen dat dit precies aan uw wensen voldoet. Of zorg dat de verlichting automatisch aangepast wordt aan het moment van de dag. 

De bridge is ook te gebruiken om te zorgen dat u op ieder moment alle aangesloten lampen kunt bedienen, waar in huis deze ook hangen. Zo is ook op afstand dimmen dus mogelijk.