123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kies de juiste verlichting per ruimte op 123led.nl

Bekijk deze pagina om voor iedere ruimte op de begane grond, de eerste etage, de zolder of buiten uw woning de juiste lampen te vinden. In iedere kamer zijn er namelijk weer andere dingen belangrijk om rekening mee te houden. Daarom navigeert u hier eenvoudig naar de gewenste ruimte en vindt u direct ons complete assortiment van geschikte lampen.

Verlichting per ruimte: ons uitgebreide assortiment

Bij ons heeft u een zeer ruime keuze en vindt u allerlei lampen voor verschillende doeleindes. Om het u gemakkelijk te maken hebben we daarom op deze pagina ons aanbod per ruimte gesorteerd. Zo hoeft u alleen maar te bedenken voor welke kamer u een nieuwe lamp nodig heeft en kunt u vervolgens onze gehele collectie vinden. Maak op deze manier altijd de juiste keuze. U vindt op deze pagina lampen voor de volgende ruimtes:

Verlichting voor begane grond

Bestel op de pagina voor de begane grond verlichting voor uw woonkamer, eetkamer, keuken of toilet. Zowel voor designlampen en andere decoratieve verlichting als voor functionele basisverlichting bent u hier aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld allerlei bijzondere hanglampen voor boven de eettafel bestellen, maar kunt u hier ook gewoon terecht voor keukenkastverlichting en voor lampjes die zorgen dat uw werkblad perfect verlicht wordt. In ons ruime assortiment vindt u dus altijd wat u zoekt. Ook voor de aankomsthal en de trap bieden wij een grote keuze.

Verlichting voor eerste etage

Hier hebben wij verlichting voor onder andere de slaapkamer, kinderkamer en werkkamer verzameld. Het gaat hierbij om zowel praktische lampen (zoals nachtlampjes en bureaulampen) als om de lampen die écht iets toevoegen aan uw interieur. Ook speciale lampen voor uw badkamer kunt u op deze pagina vinden. Deze zijn bestand tegen de vochtigheid in deze ruimte.

Verlichting voor zolder

Of u nu een extra slaapkamer op zolder heeft, een hobbykamer of een opbergruimte, de juiste verlichting gebruiken is ook hier zeer belangrijk. Wij verkopen een groot aantal lampen die geschikt zijn voor de bovenste verdieping. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze opbouwspots met verstelbare lichtbronnen of led TL buizen gebruiken. Daarnaast heeft u ook de keuze uit ons uitgebreide assortiment van slaapkamer- of werkkamerverlichting.

Verlichting voor buitenruimten

Lampen die u buiten gaat gebruiken moeten bestand zijn tegen vochtigheid, kou en andere wisselende weersomstandigheden. Dit geldt ook voor lampen die in vochtige ruimtes als de garage of de schuur gebruikt worden. Op deze pagina vindt u dan ook alleen verlichting die voor dit soort ruimtes geschikt is. Ga voor slagvaste en waterbestendige lampen in uw garage of schuur en voor allerlei tuinspots, buitenwandlampen en sokkels voor in uw tuin, langs uw oprijlaan of bij uw vijver. Selecteer de lampen op deze pagina en u bent ervan verzekerd dat ze goed tegen kou, wind, vochtigheid en regen kunnen.

Aan welke ruimte u ook een lamp wil gaan toevoegen, bij ons vindt u altijd een ruim aantal mogelijkheden. Bestel basisverlichting, functionele verlichting of accentverlichting en kies voor lampen met verschillende stijlen, lichtkleuren en vormen; bijvoorbeeld voor aan de wand, op tafel of aan het plafond. Zorg zo dat de lamp geschikt is voor de specifieke omstandigheden in een bepaalde kamer. Op deze manier bestelt u echt altijd het juiste. En bij ons doet u dit ook nog eens voor de beste prijs.

Led lampen voor in armaturen nodig?

Niet alle armaturen die u op deze pagina kunt vinden worden ook daadwerkelijk geleverd met een bijpassende led lamp. Gelukkig bieden wij een zeer ruim assortiment van lampen met een groot aantal fittingen die u eenvoudig hieraan kunt toevoegen. Bestel bijvoorbeeld E14 lampen en E27 lampen voor uw nieuwe vloer-, wand-, hang- of tafellampen. Voor uw opbouwspots kunt u ook altijd de geschikte led spots bestellen. Aangezien wij een zeer ruime keuze hebben vindt u altijd een lamp met de juiste wattage, kleurtemperatuur en vorm.

 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor iedere ruimte in uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.