123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kastverlichting

Kastverlichting kopen?

Bestel op deze pagina diverse soorten kastverlichting van o.a. ons 123led-huismerk. Deze verlichting is ideaal voor in en onder kasten om deze donkere plekken te voorzien van licht. Het monteren van deze verlichting is simpel en snel. Bestel vandaag nog en ontvang uw kastverlichting morgen al in huis.

Kastverlichting voordelig kopen

Kastverlichting kan ideaal zijn voor in kledingkasten, voorraadkasten of onder keukenkastjes. Zo verlicht u eenvoudig zelfs de meest kleine hoekjes, wat u moeilijk met een reguliere lamp kunt verlichten. Lees hieronder meer over kastverlichting of bestel hierboven direct alles wat u nodig heeft.

De voordelen van kastverlichting

Het gebruiken van kastverlichting heeft veel voordelen, namelijk:

  • Zorgt dat u altijd goed licht heeft in of onder uw kast.
  • Makkelijk te installeren.
  • Op batterijen of oplaadbaar met USB-C.
  • Met of zonder sensor.
  • Sommige lampen zijn dimbaar én kunt u de lichtkleur van veranderen.

Kastverlichting installeren en gebruiken

De kastverlichting van ons huismerk is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De balk kunt u opladen met behulp van een USB-C kabel. Dankzij een lichtindicator ziet u direct wanneer het oplaadproces voltooid is. De houders voor de lamp kunnen eenvoudig aan het oppervlak worden geplakt. De houders en de lamp zijn voorzien van magneten, waardoor u deze na het opladen makkelijk vastmaakt aan de houder en deze er weer afhaalt als de lamp opgeladen moet worden. Lees altijd de handleiding voor de volledige instructies over de installatie van kastverlichting.


De kastverlichting van ons huismerk kan op verschillende manieren bediend worden. Met behulp van de zwaaisensor zet u de lamp eenvoudig aan en uit. Door uw hand voor de sensor te houden voor gedurende 3 seconden, kunt u de lamp dimmen. Met behulp van het knopje aan de zijkant van de lamp kunt u de lamp ook handmatig aan- en uitzetten en de sensor in- en uitschakelen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gebruik maken van kastverlichting?

Met kastverlichting heeft u altijd verlichting in, op of onder uw kast. Zo heeft u te allen tijde goed zicht. Bestel kastverlichting zeer voordelig op 123led.nl.

Waar moet ik kastverlichting plaatsen?

Kastverlichting kunt u het beste plaatsen op plekken in of rond de kast die niet goed verlicht zijn door uw andere verlichting. Kastverlichting wordt vaak aan de bovenkant van een plank geplakt en schijnt naar beneden.

Hoeveel lumen in de kast?

Kastverlichting verspreidt tussen de 50 en 320 lumen. Hierdoor zijn sommige kastlampen meer geschikt voor in kasten en andere voor bijvoorbeeld onder de keukenkast. Wat ideaal is voor uw situatie ligt aan de plaats en oppervlakte dat u wilt verlichten. Bestel kastverlichting voordelig op 123led.nl.
 

Wilt u meer weten kastverlichting, of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.