123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Koop voordelig led TL buizen en armaturen online

In professionele omgevingen is goede led TL verlichting noodzakelijk. Werken in het donker kan immers niet. Goede led TL buizen aanschaffen voor op kantoor, in een winkel of showroom of in klaslokalen is dan ook de beste keuze. Bij ons vindt u allerlei soorten led TL verlichting voor uw onderneming of organisatie. Ook thuis, bijvoorbeeld in de badkamer of de keuken, kunt u led TL-buizen gebruiken.

De voordelen van led TL verlichting

Het gebruik van led TL buizen heeft de nodige voordelen ten opzichte van ouderwetse TL lampen. Zo is led verlichting energiezuiniger en heeft het een lager stroomverbruik. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar kunt u ook een aanzienlijk minder hoge rekening verwachten.

 

Led TL buizen verspreiden daarnaast meer licht. Ook kunnen ze gemiddeld 50.000 uur blijven branden, zodat u met de aanschaf van dit soort verlichting investeert in de toekomst. U geniet langer van de lagere energiekosten en ben minder tijd kwijt aan onderhoud. Geniet tot wel 15 jaar van de voordelen! En wist u dat u de investering door al deze voordelen vaak al binnen één jaar heeft terugverdiend?

Ons assortiment led TL

Bij ons schaft u dus meerdere soorten led TL buizen aan. U kunt zo bijvoorbeeld uw standaard TL buizen vervangen door led TL buizen. Er zijn meerdere soorten armaturen en TL buizen, waaronder verschillende maten en fittingen, zoals G13/T8, G5/T5, en ook andere afmetingen. Denk aan 60-150 cm en 30-50 cm.

  • Led TL buis G13/T8, 60-150 cm. Dit is de meest standaard maat. Deze lamp wordt veel gebruikt op kantoren.
  • Led TL buis G5/T5, 60-150 cm. Dit is de meest energiezuinige TL-verlichting met een hoge lumen/watt verhouding.
  • Led TL buis S14s, 30-50 cm. Deze lamp wordt veel gebruikt in badkamers en keukens.
  • Led TL buis S14d, 30-50 cm. Deze lamp ziet u voornamelijk terug in badkamerspiegels.

De G5 en G13 TL buizen kunnen vervangen worden door een led TL buis. Als u op de betreffende pagina's klikt kunt u daar lezen hoe dit werkt.

Gewone TL buis vervangen door een led TL buis

Een gewone TL buis kan vervangen worden door een led TL buis. Hier zijn wel enkele aanpassingen voor nodig. Een gewone TL buis maakt namelijk gebruik van een ballast en van een starter. Deze kunt u verwijderen om een TL armatuur geschikt te maken voor een led TL buis, of u kunt van een led starter gebruikmaken. Deze led starter gebruikt u dan in plaats van de gewone TL starter, zodat de armatuur denkt dat de led TL buis een gewone TL buis is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is hoogfrequente TL verlichting?

Hoogfrequente TL verlichting is een versie van TL verlichting die door de snelheid van de flikkeringen een stabieler lichtbeeld oplevert; in tegenstelling tot gewone TL zijn er bij hoogfrequente TL verlichting geen flitsen waar te nemen, waardoor dit een stuk minder afleidt. Bij ons vindt u zowel standaard led TL als hoogfrequente (HF) led TL buizen.

Wat zijn de voordelen van led TL armaturen?

Voor ondergrondse ruimtes, zoals parkeergarages en kelders, zijn waterdichte TL armaturen ideaal. Deze zijn zeer stevig: slagvast, waterdicht én stofdicht. Hierdoor weet u zeker dat ze ook onder moeilijke omstandigheden overleven. Door ook nog eens een TL armatuur mét sensor aan te schaffen, zorgt u ervoor dat de lampen nooit onnodig aanstaan. Ze springen aan wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Dit is perfect voor bijvoorbeeld parkeergarages waar niet continu iemand aanwezig is.

Wat is de Energie-investeringsaftrek (EIA)?

Wanneer u met uw onderneming overstapt naar led-verlichting, in dit geval led TL buizen en led TL armaturen, profiteert u niet alleen van vele voordelen, zoals een verlaagde energierekening, u kunt ook nog eens aanspraak maken op de energie-investeringsaftrek (EIA). Dit betekent dat u aanspraak maakt op extra voordeel bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen. De EIA is een fiscale regeling waarbij de overheid ondernemers ondersteunt bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In onze blog leest u meer over de energie-investeringsaftrek.
 

Heeft u vragen over onze led TL buizen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.