123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL armatuur aanbieding

Led TL armatuur in de aanbieding kopen

Bestel hier led TL armaturen van ons 123led-huismerk in de aanbieding. Dit zijn voordeelverpakkingen van verschilllende led TL armaturen. Op deze pagina kunt u filteren op merk, lengte, gebruik en of het een bewegingssensor heeft. Bestel nu en start direct met besparen.


1 - 21 van 21

Bestel led TL armatuur in de aanbieding

Led TL armaturen zijn niet alleen veelgebruikte lichtbronnen in de professionele omgeving maar ook in privé ruimtes waar de verlichting tegen een stootje of tegen de elementen moet kunnen. In ons assortiment vindt u daarom een groot aantal led TL lichtbronnen, als armatuur én als buis. Daarnaast vindt u ook een groot deel van dit assortiment in voordeelverpakkingen; grotere hoeveelheden die zijn gebundeld als aanbieding en daarmee veel voordeel voor u opleveren, vooral als u op zoek bent naar meerdere producten.

De juiste led TL armatuur aanbiedingen vinden

Aangezien het assortiment van led TL armaturen in de aanbieding dat wij voeren uitgebreid is, zijn er een aantal hulpmiddelen die u van dienst kunnen zijn bij het vinden van de aanbieding die het beste op uw wensen aansluit. Het gaat hier om een aantal filters; criteria die u kunt selecteren en aan de hand waarvan u led TL armaturen die niet aan uw eisen voldoen kan uitsluiten. Hierbij een kort overzicht van deze filters:

  • Merk: De merk filter geeft u de optie om een product uit te sluiten aan de hand van het merk. Zo kunt u alleen merken weergeven die u vertrouwd zijn. De meeste led TL armaturen zijn van ons 123led-huismerk. Ons huismerk biedt hoge kwaliteit lichtbronnen met eenzelfde kwaliteit als diverse A-merken, maar dat tegen een lagere prijs.
  • Lengte: Hier kunt u diverse lengtes selecteren die de led TL armaturen in ons assortiment hebben. Zo kunt u een overzicht van producten creëren waarvan u zeker weet dat deze kunnen worden geplaatst in de ruimte die u voor ogen heeft.
  • Gebruik: Deze filter geeft aan wat het beoogde gebruik van een bepaalde led TL armatuur is; of dit voor binnen is, voor buiten, of voor beide locaties. Hiermee wordt het mogelijk om eenvoudig producten te vinden die bijvoorbeeld buiten bij een ingang of in een vochtige ruimte geplaatst moeten worden.
  • Bewegingssensor: Er zijn diverse led TL armaturen die zijn voorzien van een bewegingssensor. Deze sensor registreert bewegingen binnen een bepaalde afstand en hoek waarna de lichtbron wordt geactiveerd. Zo verbetert u niet alleen de veiligheid van een pand maar wordt de verlichting ook energiezuiniger.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen led TL armaturen en led TL buizen in de aanbieding?

Een armatuur is de behuizing van een lichtbron. Bij een TL balk of buis is dit het deel dat aan het plafond wordt gemonteerd en waar de aansluiting op bevestigd zit. Een led TL buis betreft alleen de lichtbron, en niet de armatuur. Bij 123led.nl zijn alle led TL armaturen al voorzien van led TL buizen; dit is dus ideaal als u nog geen led TL verlichting heeft.

Wat is de beste led TL armatuur aanbieding?

De beste aanbieding bevat de producten die het beste aanpassen op uw wensen. Dit zal dus afhankelijk zijn van de gewenste TL armatuur; welke afmetingen, lichtkleur, lichtopbrengst en welke aantallen heeft u nodig? Gelukkig vindt u bij 123led.nl een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Waarom normaal TL armatuur vervangen met led TL uit de aanbieding?

Ten opzichte van conventionele TL armaturen die gebruikmaken van ouderwetse led technieken hebben led TL armaturen een groot aantal voordelen, waarvan het belangrijkste voordeel waarschijnlijk de energiezuinigheid is; hierdoor hebben led TL armaturen zich snel terugverdiend. Daarnaast houden ze het lang vol en bevatten ze geen gevaarlijke stoffen zoals kwik.
 

Heeft u nog vragen over onze led TL armatuur aanbiedingen, of zijn er andere led lichtbronnen in ons assortiment waar u graag meer over wilt weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.