123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Anti-inbraak verlichting

Anti-inbraak verlichting kopen?

Bescherm uw huis of bedrijf met anti-inbraakverlichting. Met de felle verlichting van bijvoorbeeld floodlights, breedstralers en buitenspots zorgt u ervoor dat ongenode gasten afgeschrikt worden. U vindt  bij ons een ruim assortiment aan deze voordelige en kwalitatief hoogwaardige anti-inbraaklampen.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig anti-inbraak verlichting online


 

In 2018 werd er in Nederland zo'n 43.000 keer ingebroken. Dit komt neer op ongeveer 118 inbraken per dag. Een schrikbarend hoog aantal. En dit terwijl een inbraak een zeer ingrijpende gebeurtenis is, die eigenlijk niemand wil meemaken. Hoe kunt u dit dan voorkomen? Inbraakpreventie begint natuurlijk bij de simpele dingen, zoals het goed afsluiten van ramen en deuren. Maar vergeet dan ook vooral de anti-inbraakverlichting niet. Juist hiermee kunt u op eenvoudige wijze maatregelen treffen tegen ongewenste gasten.

Wat is anti-inbraakverlichting?

Anti-inbraakverlichting is speciaal ontworpen om de kans op inbraken zoveel mogelijk te reduceren. Denk hierbij aan breedstralers en floodlights. Dit zijn lampen die vaak gebruikt worden op bouw- en werkplaatsen, maar die door hun heldere, felle licht ook bij uitstek geschikt zijn om inbrekers af te schrikken. Breedstralers hebben een brede lichtspreiding en zijn dus ideaal voor het verlichten van een groot oppervlak, terwijl floodlights een meer gecentreerd lichtbeeld hebben en geschikter zijn voor het verlichten van een specifiek gebied.

 

Met deze lampen creëert u dus een extra beveiligingsschil om uw huis of bedrijfspand heen. Hierdoor bent u beter beschermd tegen inbraak, maar ook tegen inbraakschade. Schade die heel hoog in de kosten kan gaan lopen. Een inbreker wordt er niet vrolijk van om in een heldere lichtbron te staan en zal zijn missie hopelijk staken voordat hij schade heeft kunnen aanrichten. Anti-inbraakverlichting is handig in de donkere tijden van het jaar, als het aantal inbraken gemiddeld hoger ligt. Maar ook als u in de zomer op vakantie bent, is deze verlichting een uitkomst.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Anti-inbraak verlichting met bewegingssensor

Sommige anti-inbraaklampen zijn voorzien van een bewegingssensor. Dit is een sensor die ervoor zorgt dat de lamp pas aanspringt als hij beweging registreert. Hierdoor bespaart u een hoop energie en geld, omdat de lamp alleen brandt als het ook daadwerkelijk nodig is. Bovendien is dit soort verlichting opvallender dan vaste buitenverlichting. Als de lamp namelijk door de sensor aanspringt, is dit voor omwonenden een sein dat er iemand rond het huis of terrein rondloopt. In het beste geval gaan zij dan even een kijkje nemen.

Hoe hang ik anti-inbraak verlichting op?

De beste plek om de anti-inbraakverlichting op te hangen is boven of naast de 'gevoelige plekken' van het huis of pand, zoals deuren of ramen. Hang de lampen zo hoog mogelijk op, zodat inbrekers ze moeilijker kunnen afdekken of vernielen. Houd hierbij wel rekening met het bereik van de sensor.

Is anti-inbraak verlichting waterbestendig?

De anti-inbraaklampen op onze site zijn allemaal IP44- of IP65 geclassificeerd. Dit betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw lamp onder het Hollandse weer lijdt of er na een zware regenbui plots mee ophoudt. De lampen kunnen gegarandeerd voor een langere tijd mee.
 

Heeft u vragen over onze anti-inbraakverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.