123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Accessoires

Accessoires voor buitenverlichting kopen?

Op zoek naar accessoires voor uw buitenverlichting? Koop bij ons voordelig buitenstopcontacten, verlengsnoeren en meer. Al onze accessoires zijn waterbestendig, veilig en betrouwbaar. Ze zorgen ervoor dat u ook in uw tuin altijd voorzien bent van stroom.

Accessoires voor uw buitenverlichting

Accessoires voor buiten


Het creëren van sfeer in de tuin met behulp van tuinlampen is een leuk project. Waar u echter wel rekening mee dient te houden is het feit of u wel genoeg stroompunten in de tuin heeft. Wanneer dit niet het geval is, kunt u alsnog de tuinlamp niet gebruiken. In dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere buitenstopcontacten en stekkerdozen om ervoor te zorgen dat u genoeg stroompunten heeft voor uw buitenverlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse buitenverlichting accessoires om bijvoorbeeld uw tuin eenvoudig slim te maken of om alle draden en snoeren netjes op te kunnen bergen.

Ruim assortiment accessoires voor buitenverlichting

Ons assortiment bevat verschillende soorten accessoires. Uiteraard hebben we stekkerdozen voor buiten en buitenstopcontacten die u kunt gebruiken als stroomverdeler in uw tuin. Hierdoor heeft u ook buiten altijd voldoende stroomvoorziening. Creëer tot wel zes stopcontacten, waarop u al uw tuinverlichting en tuinapparatuur kunt aansluiten. Of neem deze accessoires mee naar de camping.

 

Bij ons assortiment stekkerdozen voor buiten vindt u ook een Safe Box. Een Safe Box zorgt ervoor dat uw stekkerverbindingen niet onverwachts losschieten en bovendien beschermd zijn tegen vuil, water en andere schade. Gebruik deze bijvoorbeeld als u in de tuin aan het werk bent.

 

Verder hebben we ook opbergdozen waarin u al uw accessoires, zoals stekkers, kabels, timers en zwembadfilters, kunt bewaren. Dit soort boxen zijn zeer geschikt voor buitengebruik omdat ze stof- en waterdicht zijn. Vaak kunt u ze ingraven, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en niet te erg opvallen in uw tuin.

 

Ook vindt u in ons assortiment buitenverlichting accessoires verlengsnoeren van tussen de 2,5 en 25 meter om eenvoudig buiten gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld meerdere elektrische apparaten of lampen. De verlengsnoeren zijn spatwaterdicht en geschikt voor kort gebruik.

 

Daarnaast verkopen wij ook nog slimme waterregelaars. Deze zijn op afstand via een app te bedienen, zodat u uw tuin altijd van water kunt voorzien, ook als u niet thuis bent.

 

Tot slot hebben wij in ons assortiment ook smartplugs voor buiten, oftewel slimme buitenstekkers. U stopt de slimme buitenstekker in een stopcontact. Vervolgens heeft de achterkant van de slimme buitenstekker een klepje die u kunt openen, zodat u een apparaat in de slimme buitenstekker kan plaatsen. Het is in feite een (slimme) stopcontact in een stopcontact. Wanneer een apparaat is aangesloten op de slimme buitenstekker, kunt u op afstand eenvoudig verlichting en andere apparaten bedienen .

Onze accessoires zijn waterbestendig

Al buitenverlichting-accessoires op deze pagina zijn IP44-geclassificeerd , wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen zowel opspattend water als vuil. U kunt ze dus met een gerust hart in uw tuin laten liggen, ook tijdens een regenbui. Let er wel op dat ze niet in een plas water komen te liggen, want daar kunnen ze niet zo goed tegen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een lichtplan voor de tuin?

Begin met het maken van een ontwerp voor uw tuin. Vervolgens bepaalt u welke delen van de tuin verlicht moeten worden. Bepaal daarna hoe sterk het licht moet zijn op alle plekken. De ene plek zal namelijk meer licht nodig hebben dan de ander. Bedenk tot slot ook wat de lichtrichting moet zijn. Voor een gedetailleerde stappenplan kunt u onze blog over het maken van en lichtplan lezen.

Hoe maak ik mijn tuinverlichting slim?

Dat kunt u op twee manieren doen. Óf u vervangt de huidige fitting door een slimme fitting óf u kiest voor een slimme buitenstekker. Deze vindt u in ons assortiment van onder andere het merk Calex en Hombli. U hoeft uw lamp alleen maar aan te sluiten op de smart plug en u kunt de lamp via een app bedienen.

Kan ik tuinlampen aansluiten als ik geen stroompunt heb?

Tuinverlichting met stekker kan alleen aangesloten worden op een stroompunt. Indien u geen stroompunt in de buurt heeft kunt u er ook voor kiezen om alleen een slimme lampfitting te kopen die op afstand via een app te bedienen is. Die kunt u in uw bestaande armatuur stoppen of deze kunt u los kopen bij ons samen met de fitting.
 

Heeft u vragen over onze accessoires of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten