123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Accessoires

Accessoires voor buitenverlichting kopen?

Op zoek naar accessoires voor uw buitenverlichting? Koop buitenstopcontanten, verlengsnoeren en meer op 123led.nl. Al onze accessoires zijn waterbestendig, veilig en betrouwbaar. Ze zorgen ervoor dat u ook in uw tuin altijd voorzien bent van stroom.

Accessoires voor uw buitenverlichting

Accessoires voor buiten

Een dure tuinlamp aanschaffen en hem dan niet kunnen gebruiken. Dat wil niemand. Daarom vindt u op 123led.nl voldoende accessoires die ervoor zorgen dat u uw buitenlampen altijd kunt gebruiken. Ook als ze op een lastigere plek in de tuin staan.

Soorten tuinaccessoires

Ons assortiment bevat verschillende soorten accessoires. Uiteraard hebben we stopcontactverdelers en tuincontactdozen die u kunt gebruiken als stroomverdeler in uw tuin. Hierdoor heeft u ook buiten altijd voldoende stroomvoorziening. Creëer tot wel zes stopcontacten, waarop u al uw tuinverlichting en tuinapparatuur kunt aansluiten. Of neem deze accessoires mee naar de camping.

Een Safe Box zorgt ervoor dat uw stekkerverbindingen niet onverwachts losschieten en bovendien beschermd zijn tegen vuil, water en andere schade. Gebruik deze bijvoorbeeld als u in de tuin aan het werk bent.

Tot slot hebben we opbergdozen waarin u al uw accessoires, zoals stekkers, kabels, timers en zwembadfilters, kunt bewaren. Dit soort boxen zijn zeer geschikt voor buitengebruik omdat ze stof- en waterdicht zijn. Vaak kunt u ze ingraven, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en niet te erg opvallen in uw tuin.

Onze accessoires zijn waterbestendig

Al buitenverlichting-accessoires op 123led.nl zijn IP44-geclassificeerd , wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen zowel opspattend water als vuil. U kunt ze dus met een gerust hart in uw tuin laten liggen, ook tijdens een regenbui. Let er wel op dat ze niet in een plas water komen te liggen, want daar kunnen ze niet zo goed tegen.

Accessoires kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze accessoires of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten