123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Buitenstopcontacten

Stopcontact voor buiten kopen?

Wilt u buiten uw (kerst)verlichting aansluiten? Bestel dan bij ons een buiten stopcontact. Het weerbestendige materiaal, de slimme functionaliteiten en de hoge capaciteit maken het buiten stopcontact ideaal voor alle soorten verlichting. Als u dit product bij ons koopt ontvangt u het morgen al in huis. Stekkerdozen nodig voor het uitbreiden van het aantal stopcontacten in de tuin? Ook die bestelt u bij ons.


Bestel een buiten stopcontact online

Zorg dat u ook buiten uw (kerst)lampjes kunt aansluiten met een buiten stopcontact. Zo kunt u uw led verlichting altijd van stroom voorzien, ook in de tuin of aan de buitenzijde van uw bedrijfspand. De stopcontacten die u in onze webshop bestelt zijn van hoge kwaliteit en zijn waterdicht.

Buiten stopcontact voor tuinverlichting en kerstverlichting

Gebruik onze buitenstopcontacten als ideale stroomverdeler in uw tuin. Ze zijn niet alleen ideaal voor he aansluiten van tuinlampen en kerstverlichting, maar bijvoorbeeld ook voor het aansluiten van een radio, elektrische grill of barbecue. 

Dankzij de handige prikpen aan de onderkant, kunt u het stopcontact eenvoudig in gras of zand steken en zo een stroompunt creëren waar u maar wilt.

Slim stopcontact voor buitenverlichting

Bij ons kunt u een buiten stopcontact van WOOX bestellen. Dit stopcontact kenmerkt zich onder andere door zijn slimme manier van bedienen. Nadat u het stopcontact aan een muur of schutting gemonteerd heeft en via de wifi-verbinding aan uw telefoon heeft gekoppeld kunt u deze namelijk bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Dit biedt u een hoop praktische opties. Zo kunt u (kerst)verlichting en andere apparaten niet alleen bedienen terwijl u nog lekker binnen zit, maar ook vanaf uw werklocatie en zelfs vanaf uw vakantieaccommodatie. Met een paar vingerklikken zet u de aangesloten verlichting aan of uit. 

Ook het instellen van tijdschema's is een handige mogelijkheid. Heeft u dus geen tijdschakelaar in huis? Dan kunt u het slimme stopcontact gebruiken om te zorgen dat uw kerstverlichting automatisch aan- of uitgaat na een bepaalde tijd. Het gebruik automatiseren zorgt ervoor dat u hier vrijwel niet meer over hoeft na te denken en verhoogt op deze manier uw gemak.

Daarnaast is stembesturing ook een mogelijkheid. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van een voice assistant, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Vervolgens kunt u spraakopdrachten gebruiken om aangesloten apparaten te bedienen.

Stopcontact voor buitengebruik

Zoals de naam eigenlijk al aangeeft zijn de buiten stopcontacten uiteraard geschikt voor gebruik buitenshuis. Dit komt niet alleen doordat het materiaal zeer stevig is, maar ook doordat er een sterke waterbestendige kap over het stopcontact heen valt. Zo ontstaan er geen problemen wanneer het regent of sneeuwt. De producten zijn IP44 of IP66-geclassificeerd, wat betekent dat het stof- en waterdicht is .

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe sluit ik een buitenstopcontact aan op een kabeldoos buiten?

Voordat u begint moet u de hoofdschakelaar omzetten. Verwijder vervolgens een stuk buitenmantel aan weerzijden van de elektriciteitskabel. Zorg dat de draden zeker 13 mm gestript zijn. Koppel de kabels aan de kabeldoos met een lasklem. Sluit de draden aan op het buitenstopcontact. Let hierbij op de kleuren van de kabels. Plaats tot slot het stopcontact in de kabeldoos.

Wat is een spatwaterdicht stopcontact?

Een spatwaterdicht stopcontact is een stopcontact met een beschermingsniveau van IP44. Dit beschermingsniveau houdt in dat het product wordt beschermt tegen stof en opspattend water. Een spatwaterdicht stopcontact kan niet tegen grote hoeveelheden water.

Kan een buitenstopcontact tegen regen?

Of uw buitenstopcontact regenbestendig is, ligt aan het beschermingsniveau van het buitenstopcontact. De meeste buitenstopcontacten zijn gemaakt van zeer stevig materiaal en hebben een sterke waterbestendige kap. Hierdoor kunnen deze prima tegen regen of sneeuw.