123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led-toebehoren

Led-toebehoren kopen

Op deze pagina vindt u al ons toebehoren voor led verlichting. Dit zijn de verschillende accessoires die voor het functioneren van led verlichting nodig zijn of dit kunnen bevorderen. Denk aan led dimmers, drivers, schakel- en installatiemateriaal, fittingen en diverse elektra.

Led drivers

Alle toebehoren voor uw led lamp voordelig kopen

Op deze pagina kunt u toebehoren en accessoires voor uw ledverlichting direct meebestellen. Zo werkt uw ledverlichting altijd optimaal. Lees hieronder meer of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Led toebehoren: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende led toebehoren:

  • Led dimmers: Met behulp van een led dimmer kunt u dimbare led lampen dimmen. U vindt hier een aanbod aan (duo) dimmers, slimme dimmers, vloer-/snoerdimmers, pulsdimmers en stekkerdimmers van diverse bekende merken. Natuurlijk vindt u hier ook de nodige opzetkappen en knoppen.
  • Led drivers: Een transformator heeft u nodig om de stroomtoevoer aan te passen of te beperken. Dit is voornamelijk nodig voor lampen en led spots die werken op 12 Volt.
  • Schakelmateriaal: Hier vindt u afdekramen, schakelaars en wandcontactdozen voor uw stroompunten. Deze artikelen vindt u hier in diverse kleuren en van verschillende A-merken.
  • Installatiemateriaal: Alles wat u nodig heeft voor het installeren van een lamp vindt u hier. Denk hierbij aan aansluitmateriaal, plafondkappen, lasklemmen en meer.
  • Lampfitting: Dit zijn allemaal artikelen waar u uw lamp in kan zetten. Bestel hier unieke design fittingen, snoerpendels, lamphouders en meer.
  • Elektra: Hier vindt u artikelen die gerelateerd zijn aan elektra en bovendien nuttig zijn voor het functioneren van een lamp. Denk hierbij aan stekkerdozen of verlengsnoeren voor een stalamp of bureaulamp. Of bekijk ons aanbod aan tijdschakelaars en stopcontact beveiliging.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn led toebehoren?

Led toebehoren zijn accessoires voor uw ledverlichting die ervoor zorgen dat uw verlichting optimaal werkt. Denk hierbij aan dimmers, transformatoren, schakelmateriaal, fittingen en meer.

Waar koop ik led toebehoren?

Led verlichting accessoires koopt u voordelig op 123led.nl. Hier koopt u diverse drivers, dimmers, fittingen en meer voor een zeer lage prijs. Als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 
Heeft u vragen over de toebehoren die u voor uw led verlichting nodig heeft? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag even.