123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Hue

De goedkoopste Philips Hue lampen bij 123led

Bestel goedkoop verschillende soorten Philips Hue lampen uit ons ruime assortiment. U vindt de geschikte slimme lichtbron door te zoeken op fitting, of kunt een armatuur met geïntegreerde slimme Philips Hue lamp vinden door te zoeken op type. Met behulp van Zigbee of Bluetooth geniet u zo van uw slimme verlichting.
 
123led is authorized dealer van Philips Hue. Uw betrouwbare partner voor slimme verlichting.

Philips Hue lampen per fitting

Philips Hue lampen per type

1 - 0 van 0

Bestel slimme lampen van Philips Hue voor uw woning


 

Met de slimme lampen van Philips Hue kunt u uw huis draadloos decoreren met verlichting. Installeer eenvoudig de lamp(en) en de bridge in uw woning. Download vervolgens de Hue-app op uw telefoon of tablet en stel de verlichting in naar uw eigen wensen. Kies voor verschillende lichtscènes of stel tijden in zodat de lampen automatisch aan- en uitgaan. Bovenaan deze pagina vindt u de Hue lampen ingedeeld op categorie. Zodra u een categorie heeft gekozen ziet u de bijbehorende producten. Benieuwd naar alle verschillende productlijnen? Klik dan hier.


Hue smart lampen collectie

Er zijn verschillende soorten Hue smart lampen, die elk hun eigen kenmerken hebben. Hieronder zetten we ze op een rijtje.
  • White: Dit zijn de meest eenvoudige lampen van de Hue-collectie, die enkel warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700K . Ze kunnen dus niet van kleur of temperatuur veranderen, maar wel gedimd worden. Deze lampen lijken het meest op traditionele gloeilampen.
  • White Ambiance: Deze led lampen verspreiden licht in alle tinten wit. U kunt zelf de kleurtemperatuur bepalen en heeft keuze uit temperaturen van 2200K tot 6500K . Zo kunt u altijd zelf bepalen wat voor licht in elke situatie nodig is: warmer licht in sfeervolle situaties en koeler licht als productiviteit gewenst is.
  • White & Color Ambiance: Dit is de meest uitgebreide soort, omdat deze lampen de meeste kleurmogelijkheden hebben. Hiermee kunt u namelijk wel 16 miljoen lichtkleuren uitkiezen voor uw lampen, zowel witte verlichting als gekleurde verlichting.
Het assortiment van Philips bestaat daarnaast ook uit lampen met verschillende fittingen. U kunt gaan voor slimme E27 lampen met een grote fitting, slimme E14 lampen met een kleine fitting en slimme GU10 lampen, die vaak als spotverlichting gebruikt worden.

Hoe gevarieerd het aanbod van Philips is wordt ook duidelijk uit alle verschillende soorten lampen die u op onze webshop kunt vinden. Bij ons koopt u bijvoorbeeld Philips Hue buitenverlichting, maar kunt u ook terecht voor plafondlampen, inbouwspots, tafellampen, badkamerverlichting en nog veel meer. Bovenaan deze pagina vindt u alle productcategorieën, zodat u de lamp kunt selecteren die u zoekt.

Philips Hue Bridge en Philips Hue Bluetooth

De Philips Hue-collectie is in twee varianten beschikbaar: Philips Hue met een bridge en Philips Hue met Bluetooth. De eerste collectie werkt, zoals de naam het al zegt, met een bridge. Dit is een klein kastje dat ook wel als het brein van de slimme verlichting gezien kan worden. Voor de andere variant heeft u alleen een Bluetooth-verbinding nodig.

Bij beide varianten kunt u via de app de lampen bedienen. Aan- of uitzetten, dimmen, verschillende kleuren of kleurtemperaturen instellen, het kan allemaal. Bovendien kunt u lichtscènes instellen of de lampen besturen via een spraakassistent zoals Google Home of Amazon Alexa. Er zijn wel de nodige verschillende tussen de twee varianten. Deze hebben we voor u op een rij gezet:
 
Mogelijkheden Met Bluetooth Met Bridge
Bediening zonder bridge
App-bediening
Spraakassistentie
Dimfunctie
Kleur en kleurtemperatuur instellen
Werkt ook met andere systemen (Innr)
Meer dan tien lampen besturen
Bedienen vanaf een afstand
Timers en schema's instellen
Ontwaak- en slaapfuncties instellen

De mogelijkheden van de variant mét een bridge zijn dus groter. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de lampen ook besturen als u niet thuis bent (zelfs als u aan de andere kant van de wereld zit), routines en timers instellen en gebruikmaken van ontwaak- en slaapfuncties (waarmee de zonsondergang nagebootst wordt), waardoor u helemaal natuurlijk en ontspannen wakker wordt.

De Philips Hue Bluetooth-variant is ideaal voor starters, mensen zonder technische ervaring of iedereen die kennis wil maken met slimme lampen. Doordat het goedkoper is (u hoeft namelijk geen bridge aan te schaffen) en eenvoudiger, heeft dit zo zijn voordelen. Bovendien kunt u ook altijd starten met de Bluetooth-lampen en later een bridge toevoegen om de mogelijkheden alsnog uit te breiden.

Philips heeft ook handige starterskits in zijn assortiment, waarmee u gelijk alles wat u nodig heeft in huis heeft: verschillende lampen én een bridge. Vaak wordt daarnaast een dimmer meegeleverd. Dit is een afstandsbediening waarmee u de slimme verlichting makkelijk kunt dimmen.

Philips Hue: hoe werkt het?

Om de slimme verlichting in uw woning te installeren heeft u een aantal onderdelen nodig. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe u kunt starten.
  1. Lampen: Schakel de stroom uit en verwissel uw oude lampen door de nieuwe Philips Hue lampen. Schakel vervolgens de stroom weer in.
  2. Verbinding: De bridge is een klein kastje dat eigenlijk het brein is van de slimme verlichting. Door middel van een ethernetkabel en een stroomadapter verbindt u de bridge met uw router. U kunt dan via wifi de lampen draadloos bedienen.
  3. Bediening: Download vervolgens de Philips Hue app op uw telefoon of tablet. Vanaf daar kunt u de bridge koppelen om vervolgens de lampen te programmeren naar uw eigen voorkeur. Selecteer lichtscènes of stel tijden in zodat de lampen automatisch aan- en uitgaan.
  4. Accessoires: Als alles is geïnstalleerd kunt u eventueel nog accessoires toevoegen. Bijvoorbeeld een dimmer of een bewegingssensor. Deze voegt u, net als de bridge, toe via de app. Liever ook de mogelijkheid om de lampen met een schakelaar te besturen? Gebruik hiervoor de Friends of Hue-producten.

De diverse onderdelen kunt u los uitkiezen in onze webshop. Wanneer u helemaal nog geen slimme verlichting in huis heeft is een starterkit wellicht een goed begin. In deze video worden alle stappen voor het installeren van de verlichting uitgelegd.


Voordelen van Philips Hue

 Altijd de juiste sfeer: Overdag werken bij energiek licht, 's avonds ontspannen bij warm licht. Op een feestje gaat u voor gekleurde verlichting. Als u een bridge heeft, kunt u ook nog eens zorgen dat de verlichting danst op de muziek of meebeweegt tijdens een film. Met Hue past de verlichting dus altijd bij het moment.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, hiervoor hoeft u alleen maar de app te gebruiken.
 Gelijk het hele pakket: Met de Hue-starterskits heeft u gelijk een heel pakket in huis; meerdere slimme lampen én de bridge.
 Veiligheid: U bedient uw lampen via de app, in het geval van een bridge zelfs wanneer u niet thuis bent, zodat uw huis er altijd bewoond uitzien. Bewegingssensoren zorgen ervoor dat u thuiskomt in een verlicht huis, wat een veilig gevoel geeft.

Apps voor Philips Hue verlichting

Philips heeft een eigen app voor de bediening van de slimme verlichting. Daarmee bestuurt u al uw lampen waar en wanneer u maar wilt. U kunt de Philips Hue app eenvoudig downloaden op uw Android of iOS telefoon of tablet.
 

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer zijn wij een zeer betrouwbare partner voor al uw led verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led assortiment en onze kennis over led technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led bovendien getraind in kennis over led lampen en systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led verlichting.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel lampen kunnen er op 1 Hue Bridge?

Op 1 Philips Hue Bridge kunnen er tot 50 lampen aangesloten worden. Wanneer u slimme lampen bedient via Bluetooth, kunt u 10 lampen verbinden.

Is Philips Hue zuinig?

Philips Hue is zuinig. Ze maken namelijk gebruik van led lampen, wat energiezuiniger is dan standaard gloei- of spaarlampen. Omdat u verder zelf via de Hue app schema’s kunt instellen en de lampen kunt bedienen en dimmen, kunt u met dit soort lampen nog zuiniger aan doen dan met standaard led lampen.

Werken alle Philips Hue lampen via een bridge?

Nee. U kunt er ook voor kiezen om Philips Hue lampen te verbinden via Bluetooth. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Lees eerst goed de productomschrijvingen door om er zeker van te zijn of een lamp op een bridge of Bluetooth werkt en dus bij u past of niet. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u vragen over de slimme verlichting van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.