123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Werklampen

De goedkoopste werklampen bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop werklampen. Deze lichtbronnen, en accessoires, helpen u bij het veilig uitvoeren van uw klussen en werkzaamheden, zowel thuis als op de bouwplaats. Hier vindt u verschillende soorten bouwlampen, breedstralers, zaklampen en meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Led-verlichting om te bouwen, werken of beveiligen


 

Werken in het donker is niet ideaal. U ziet niet goed wat u aan het doen bent, kunt het resultaat niet goed bewonderen en weet niet waar u gebleven bent. Dan is verlichting toch wel erg handig. Met de werklampen op onze website kunt u daarom elke klus makkelijk klaren. Lees hieronder meer over de soort werklampen in ons assortiment.

Verschillende soorten werklampen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten werklampen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van ons aanbod:

  • Bouwlampen: Draagbare bouwlampen zetten uw hele werkplaats in de schijnwerpers. Ze verspreiden een grote hoeveelheid licht zodat u alles goed kunt zien. Daarnaast zijn dit soort lampen makkelijk te verplaatsen, waardoor u ze eenvoudig mee kunt nemen naar elke klus. Er zijn bovendien ook draadloze bouwlampen, waardoor u nog flexibeler en beweeglijker bent. Op deze pagina vindt u ook accu’s voor bouwlampen.
  • Hoofdlampen: Met een hoofdlamp heeft u altijd licht in de buurt. Dit is namelijk een lampje dat geïntegreerd is in een band die u om uw hoofd kunt doen, zodat verlichting nooit ver weg is. Ideaal als u bijvoorbeeld in het donker gaat klussen en op korte afstand licht nodig heeft.
  • Inspectielampen: Deze lampen komen in meerdere situaties van pas. Bijvoorbeeld om gemakkelijk krasjes en swirls op de lak van een auto te kunnen zien, maar ook om kleine donkere ruimtes te onderzoeken. Door de compacte lampjes kunt u alles snel inspecteren.
  • Looplampen: Met een looplamp bent u zeer flexibel. Deze kunt u namelijk met de hand meenemen, zodat u overal op uw werkplek licht heeft. Bovendien zijn dit soort lampen meestal voorzien van een handig haakje waarmee u ze ergens kunt ophangen. Ideaal als u ergens mee bezig bent.
  • Breedstralers: De lampen kunt u zowel aan de wand bevestigen als op de grond plaatsen. Het zijn lampen die een helder en fel licht verspreiden. Breedstralers hebben een brede lichtspreiding en zijn dus ideaal voor het verlichten van een groter oppervlak. Er zijn ook breedstralers met sensor die enkel gaan branden als er beweging gedetecteerd wordt, zodat de lampen nooit onnodig aanstaan.
  • Floodlights: Dit soort lampen lijken heel erg op breedstralers, omdat het ook brede lampen zijn die een helder licht verspreiden. Echter is er bij floodlights geen brede lichtspreiding maar een meer gecentreerd lichtbeeld, waardoor u hiermee beter specifieke gebieden kunt verlichten. Ook floodlights zijn beschikbaar in een 'professionele variant'. Deze zijn groter dan normale floodlights.
  • Zaklampen: De led zaklampen beschikken over diverse lichtopbrengsten, batterijtypes en schijnafstanden. U kunt op de zaklampen pagina gebruik maken van de filters om zo de geschikte zaklamp te vinden. Wij verkopen ook waterdichte zaklampen. Handig voor als u bezig bent in een natte/vochtige ruimte.

Verder vindt u bij ons ook nog multitools en verlengsnoeren voor zowel binnen als buiten.

Weerbestendige werklampen

Wist u dat er led bouwlampen, breedstralers en andere werklampen zijn met verschillende beschermingsniveaus? Hieraan kunt u direct zien of een led lamp bestand is tegen water en andere extreme omstandigheden . Zo vindt u altijd de ideale led verlichting voor uw werkplaats. In het geval van een vochtige werkplaats is het bijvoorbeeld handig om lampen uit te kiezen met een hogere IP-classificering, zodat de lamp het niet begeeft dankzij het water.

Werklampen als u niet aan het werk bent

En wat nou als u niet werkzaam bent op een werkplaats of in donkere ruimtes? Heeft u dan niks aan werklampen? Toch wel, er zijn namelijk ook een hoop andere situaties waarin werklampen van pas kunnen komen. Zo worden breedstralers en floodlights vaak als anti-inbraakverlichting gebruikt, omdat ze door hun heldere, felle licht snel inbrekers afschrikken. Zeker de varianten met sensors zijn zeer geschikt om inbrekers te verrassen, omdat ze aanspringen als de inbreker te dichtbij komt.

 

Ook tijdens het kamperen komen werklampen van pas. Met hoofdlampen kunt u bijvoorbeeld 's avonds een boekje lezen bij de tent en oplaadbare werklampen maken het mogelijk om ook in het donker de tent op te zetten. En werklampen kunnen handig zijn als u 's avonds autopech krijgt, want u kunt hiermee andere weggebruikers waarschuwen. Werklampen zijn dus ideaal voor tijdens het werk, maar komen ook daarbuiten zeer goed van pas!

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een goede werklamp?

Dat is net afhankelijk voor wat voor situatie u een werklamp nodig heeft. Over het algemeen is een minimale kleurtemperatuur van 4000K (helder wit licht) geschikt, zodat u optimaal werklicht heeft. Met dit soort licht kunt u alle details goed zien. Verder is het situatie afhankelijk of u een breedstraler, hoofdlamp, een looplamp of een ander soort lamp nodig heeft.

Wat voor werklampen zijn er?

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan werklampen. Zo verkopen wij bouwlampen, breedstralers (ideaal voor het verlichten van een breed oppervlak), een looplamp die u flexibel overal op kunt hangen, hoofdlampen voor goede verlichting op korte afstand en meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.

In wat voor ruimtes kan ik een werklamp gebruiken?

Dit is afhankelijk van de IP-certificering van een werklamp. Gaat u te werk in een ruimte/op een plek waar bijvoorbeeld regen kan neervallen? Dan is het aan te raden om minimaal IP44 te hebben. Wanneer u in vrij vochtige ruimtes aan de slag gaat, is het aan te raden om een werklamp met minimaal IP65 te hebben.
 

Heeft u vragen over onze werklampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.