123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Werklampen

Led-verlichting om te bouwen, werken of beveiligenWerken in het donker is niet ideaal. U ziet niet goed wat u aan het doen bent, kunt het resultaat niet goed bewonderen en weet niet waar u gebleven bent. Dan is verlichting toch wel erg handig. Met de werklampen van 123led.nl kunt u daarom elke klus makkelijk klaren.

Verschillende soorten werklampen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten werklampen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van ons aanbod:
  • Bouwlampen: Draagbare bouwlampen zetten uw hele werkplaats in de schijnwerpers. Ze verspreiden een grote hoeveelheid licht zodat u alles goed kunt zien. Daarnaast zijn dit soort lampen makkelijk te verplaatsen, waardoor u ze eenvoudig mee kunt nemen naar elke klus. Er zijn bovendien ook draadloze bouwlampen, waardoor u nog flexibeler en beweeglijker bent.
  • Hoofdlampen: Met een hoofdlamp heeft u altijd licht in de buurt. Dit is namelijk een lampje dat geïntegreerd is in een band die u om uw hoofd kunt doen, zodat verlichting nooit ver weg is. Ideaal als u bijvoorbeeld in het donker gaat klussen en op korte afstand licht nodig heeft.
  • Inspectielampen: Deze lampen komen in meerdere situaties van pas. Bijvoorbeeld om gemakkelijk krasjes en swirls op de lak van een auto te kunnen zien, maar ook om kleine donkere ruimtes te onderzoeken. Door de compacte lampjes kunt u alles snel inspecteren.
  • Looplampen: Met een looplamp bent u zeer flexibel. Deze kunt u namelijk met de hand meenemen, zodat u overal op uw werkplek licht heeft. Bovendien zijn dit soort lampen meestal voorzien van een handig haakje waarmee u ze ergens kunt ophangen. Handig als u ergens mee bezig bent.
  • Maislampen: In een maislamp zijn verschillende led-lampjes samengevoegd op een metalen constructie. Omdat de gele led-lampen op maiskorrels lijken, wordt dit een maislamp genoemd. De lampen hebben een grote stralingshoek van wel 360˚ en een hoge wattage. Hierdoor wordt het licht door de hele ruimte verspreid en heeft u geen last van donkere hoekjes.
  • Breedstralers: De lampen kunt u zowel aan de wand bevestigen als op de grond plaatsen. Het zijn lampen die een helder en fel licht verspreiden. Breedstralers hebben een brede lichtspreiding en zijn dus ideaal voor het verlichten van een groter oppervlak. Er zijn ook breedstralers met sensor die enkel gaan branden als er beweging gedetecteerd wordt, zodat de lampen nooit onnodig aanstaan.
  • Floodlights: Dit soort lampen lijken heel erg op breedstralers, omdat het ook brede lampen zijn die een helder licht verspreiden. Echter is er bij floodlights geen brede lichtspreiding maar een meer gecentreerd lichtbeeld, waardoor u hiermee beter specifieke gebieden kunt verlichten. Ook floodlights zijn beschikbaar in een 'professionele variant'. Deze zijn groter dan normale floodlights.

Weerbestendige werklampen

Wist u dat er led-bouwlampen, breedstralers en andere werklampen zijn met verschillende beschermingsniveaus? Hieraan kunt u direct zien of een led-lamp bestand is tegen water en andere extreme omstandigheden . Zo vindt u altijd de ideale led-verlichting voor uw werkplaats. In het geval van een vochtige werkplaats is het bijvoorbeeld handig om lampen uit te kiezen met een hogere IP-classificering, zodat de lamp het niet begeeft dankzij het water.

Werklampen als u niet aan het werk bent

En wat nou als u niet werkzaam bent op een werkplaats of in donkere ruimtes? Heeft u dan niks aan werklampen? Toch wel, er zijn namelijk ook een hoop andere situaties waarin werklampen van pas kunnen komen. Zo worden breedstralers en floodlights vaak als anti-inbraakverlichting gebruikt, omdat ze door hun heldere, felle licht snel inbrekers afschrikken. Zeker de varianten met sensors zijn zeer geschikt om inbrekers te verrassen, omdat ze aanspringen als de inbreker te dichtbij komt.

Ook tijdens het kamperen komen werklampen van pas. Met hoofdlampen kunt u bijvoorbeeld 's avonds een boekje lezen bij de tent en oplaadbare werklampen maken het mogelijk om ook in het donker de tent op te zetten. En werklampen kunnen handig zijn als u 's avonds autopech krijgt, want u kunt hiermee andere weggebruikers waarschuwen. Werklampen zijn dus ideaal voor tijdens het werk, maar komen ook daarbuiten zeer goed van pas!

Werklampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze werklampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten