123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting

Kerstverlichting kopen?

Bekijk op deze pagina onze ruime collectie kerstverlichting, voor binnen én voor buiten. Wij verkopen kerstboomverlichting, clusterverlichting, gekleurde kerstverlichting, slimme kerstlampjes en nog veel meer. Zo creëert u thuis of op kantoor dat échte kerstgevoel.

1 - 0 van 0

Online kerstverlichting kopen voor binnen en buiten

Met kerstverlichting creëert u dé perfecte sfeer tijdens de feestdagen! Onze led-kerstverlichting is ideaal voor zowel binnen als buiten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten led-verlichting waardoor u in elke ruimte het magische kerstgevoel versterkt. Bestel eenvoudig via onze webshop en uw kerstverlichting wordt razendsnel thuisbezorgd, zodat u direct kunt genieten van deze feestelijke tijd van het jaar.

Wat is de standaard kerstboomverlichting?

Iedereen kent de traditionele kerstverlichting met een warm witte kleur. Dit is één lang snoer waaraan meerdere snoertjes met led-lampjes zijn verbonden. Naast de traditionele kerstverlichting is er ook clusterverlichting. Hier heeft u meer lampjes die dichter op elkaar zitten.

 

Met onze standaard led-kerstverlichting geniet u veilig van de bekende warme kerstsfeer. Blijken uw snoeren met kerstverlichting steeds net te kort? Dan zijn koppelbare sets ideaal. Dezelfde verlichting, maar dan langer voor een betere verdeling in uw kerstboom. Ook zijn er minder losse snoeren en heeft u minder stopcontacten nodig.

Welke speciale kerstverlichting bieden wij aan?

Wilt u niet alleen uw kerstboom, maar ook andere (buiten)ruimtes versieren? Ook hier bieden wij u een ruime keuze. Met onze ijspegel verlichting haalt u écht het winterse gevoel naar huis. Realiseer een winter wonderland door deze verlichting aan uw dakgoot of gevel te bevestigen. Met onze vlaggenmastverlichting tovert u in een handomdraai uw saaie vlaggenmast om tot een prachtige verlichte kerstboom.

 

Voor de echte creatieveling bieden wij de kerstlichtslangen. Deze zijn flexibel en kunt u voor elke denkbare plek gebruiken. Rondom een meubelstuk, langs het plafond, of bedenk uw eigen vorm. Het is allemaal mogelijk. Wilt u de kerstsfeer nóg verder uitbreiden? Versier bijvoorbeeld uw schuttingen, bomen of struiken in uw tuin met onze netverlichting. Op deze wijze verlicht u uw woning of tuin op een heldere manier.

Gekleurde kerstverlichting

Vindt u de traditionele warm witte kleuren een beetje saai? Breng meer kleur in uw huis of tuin met onze gekleurde kerstverlichting. Bij ons vindt u de varianten blauw, rood of multicolor aan.

Accessoires

Heeft u uw kerstverlichting gekozen? Dan zijn er nog diverse accessoires die u niet mag vergeten. Misschien heeft u extra stekkerdozen nodig om uw kerstverlichting op te kunnen aansluiten? Of misschien wilt u uw kerstverlichting kunnen bedienen met een app op uw smartphone? Dan kunt u van een afstand de verlichting aan en uit zetten, dimmen of bijvoorbeeld wisselen van lichtprogramma's. Ook dimbare kerstverlichting is een mogelijkheid. Dan kunt u zelf de helderheid aanpassen met de ingebouwde dim knop, voor net dat beetje extra sfeer. En met een timer functie vergeet u de lampen nooit meer aan of uit te doen. Handig!

Populairste kerstproducten:

Veelgestelde vragen

Is kerstverlichting energiezuinig?

Bij 123led.nl vindt u alleen led kerstverlichting. Het gaat dus om kerstverlichting dat van led diodes gebruik maakt, en niet om ouderwetse gloei- of halogeenverlichting. Led diodes creëren licht met een elektrische reactie, en niet met behulp van warmte of gas, waardoor er weinig tot geen energie verloren gaat. Dit betekent dat alle kerstverlichting in ons assortiment energiezuinig is en een stuk minder wattage vereist dan ouderwetse kerstverlichting.

Wat is het verschil tussen binnen en buiten kerstverlichting?

Het verschil tussen buiten en binnen kerstverlichting zit hem in de bescherming tegen water en stof. Het assortiment dat u onder onze buiten kerstverlichting vindt is ook daadwerkelijk geschikt voor buitengebruik; deze verlichting heeft een minimale beschermingswaarde van IP44, waardoor deze verlichting bestand is tegen het indringen van water en stof. Uiteraard kan ook de buitenverlichting binnen gebruikt worden.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.