123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verlichte kerstfiguren

Verlichte kerstfiguren kopen?

Decoreer uw tuin of oprit tijdens de feestdagen met deze verlichte kerstfiguren van ons huismerk. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende producten die geschikt zijn voor buitengebruik. Alle lichtfiguren op deze pagina zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van led verlichting. Bij ons bestelt u ze voor de beste prijs. Ook verlichte kerstfiguren voor binnen koopt u bij ons.


Bestel verlichte kerstfiguren online

Bij ons bestelt u diverse verlichte kerstfiguren waarmee u uw tuin of de buitenkant van uw bedrijfspand kunt versieren. De producten van Konstsmide en ons 123led-huismerk zijn gemaakt van sterk materiaal, zijn geschikt voor buitengebruik en worden snel geleverd.

Verlichte kerstfiguren: ons assortiment

Alle verlichte kerstfiguren die u op deze pagina kunt bestellen zijn voorzien energiezuinige led verlichting. Hiermee wordt licht in een warm witte kleurtemperatuur verspreid. Deze vorm van verlichting draagt bij aan het creëren van de warme kerstsfeer.

 

Ons assortiment bestaat uit lichtfiguren in verschillende uitvoeringen. Door de verlichte rendieren of sneeuwpoppen aan uw tuin toe te voegen of door verschillende soorten te combineren kunt u altijd een winters tafereel creëren. Wij verkopen verlichte kerstfiguren op batterij en op stroom. Voor de producten op batterij kunt u bij ons altijd de juiste batterijen mee bestellen, voor de verlichte kerstfiguren op stroom bieden wij geschikte verlengsnoeren, voor als er geen stopcontact in de buurt is.

 

Sommige lichtfiguren zijn voorzien van een timerfunctie, waarmee u ervoor kunt zorgen dat de verlichting na een bepaalde tijd automatisch uitgaat. Zo voorkomt u dat het licht onnodig brandt, zorgt u dat de batterijen langer meegaan én hoeft u 's avonds niet nog de deur uit om de verlichting uit te schakelen.

Hoe moet u verlichte kerstfiguren monteren?

De meeste lichtfiguren werken met twee stevige pinnen die in de grond gestoken moeten worden. Deze grondstekers zijn vaak lang (30 cm), waardoor de constructie stabiel is en de verlichte kerstfiguren niet snel wegwaaien. Hiermee kunt u de kerstfiguren dus plaatsen in het gras. Andere lichtfiguren kunnen opgehangen worden aan wanden of kunnen gewoon neergezet worden in de (betegelde) tuin of op een oprit.

Zijn de verlichte kerstfiguren buiten te gebruiken?

Alle verlichte kerstfiguren die er op deze pagina verzameld zijn, zijn weerbestendig en kunt u dus met een gerust hart buiten plaatsen. U kunt dit ook controleren aan de hand van de specificaties, waarin wij altijd de IP-classificatie hebben weergegeven. Producten met een classificatie van IP44 of hoger kunnen buiten gebruikt worden .

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn verlichte kerstfiguur monteren?

Veel kerstfiguren werken met twee lange punten die u in de grond kunt steken, zodat het figuur stevig in de grond staat. Indien er geen lange punten aanwezig zijn, kunnen de figuren vaak gewoon op een stevige en vlakke ondergrond geplaatst worden zonder enige montage. Het kan ook zijn dat het figuur aan de wand opgehangen moet worden.

Kan ik mijn verlichte kerstfiguur buiten plaatsen?

De meeste verlichte kerstfiguren zijn geschikt om buiten te plaatsen. U kunt dit altijd controleren aan de hand van de IP-classificatie. Producten met een beschermingsclassificatie van IP44 of hoger kunnen met een gerust hart buiten gebruikt worden.
 

Weet u niet precies welke verlichte kerstfiguren u het beste kunt bestellen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.