Hoera, wij bestaan 10 jaar! Profiteer 10 dagen lang van 10% korting op alles van ons huismerk en win mooie prijzen!
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verlichte kerstfiguren

Verlichte kerstfiguren goedkoop kopen

Bestel verlichte kerstfiguren en decoreer uw tuin of oprit op een sfeervolle manier tijdens de feestdagen. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende decoratiestukken die geschikt zijn voor buiten gebruik. Alle lichtfiguren op deze pagina zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van led verlichting. Bij ons bestelt u ze voor de beste prijs. Ook verlichte kerstfiguren voor binnen koopt u bij ons.


Bestel voordelig verlichte kerstfiguren

Bij ons bestelt u diverse verlichte kerstfiguren waarmee u uw tuin of de buitenkant van uw bedrijfspand kunt versieren. De producten van Konstsmide en ons 123led-huismerk zijn gemaakt van sterk materiaal, zijn geschikt voor buitengebruik en worden snel geleverd.

Verlichte kerstfiguren: ons assortiment

Alle verlichte kerstfiguren die u op deze pagina kunt bestellen zijn voorzien energiezuinige led verlichting. Hiermee wordt licht in een warm witte kleurtemperatuur verspreid. Deze vorm van verlichting draagt bij aan het creëren van de warme kerstsfeer.

 

Ons assortiment bestaat uit lichtfiguren in verschillende uitvoeringen. Door de verlichte rendieren of sneeuwpoppen aan uw tuin toe te voegen of door verschillende soorten te combineren kunt u altijd een winters tafereel creëren. Wij verkopen verlichte kerstfiguren op batterij en op stroom. Voor de producten op batterij kunt u bij ons altijd de juiste batterijen mee bestellen, voor de verlichte kerstfiguren op stroom bieden wij geschikte verlengsnoeren, voor als er geen stopcontact in de buurt is.

Verlichte kerstfiguren buiten gebruiken

Alle verlichte kerstfiguren die er op deze pagina verzameld zijn, zijn weerbestendig en kunt u dus met een gerust hart buiten plaatsen. U kunt dit ook controleren aan de hand van de specificaties, waarin wij altijd de IP-classificatie hebben weergegeven. Producten met een classificatie van IP44 of hoger kunnen buiten gebruikt worden .

Verlichte kerstfiguren zijn eenvoudig te installeren

Het opzetten van verlichte kerstfiguren is eenvoudig en vereist geen technische kennis. De meeste figuren worden geleverd met een standaard of bevestigingsmateriaal, zodat u ze stevig kunt plaatsen. Bovendien zijn ze vaak voorzien van lange stroomkabels, wat flexibiliteit biedt bij het plaatsen van de figuren. Sommige verlichte kerstfiguren komen in losse onderdelen die u zelf in elkaar moet zetten. Volg de instructies van de fabrikant om het figuur correct te monteren.

Verlichte kerstfiguren monteren

De meeste lichtfiguren werken met twee stevige pinnen die in de grond gestoken moeten worden. Deze grondstekers zijn vaak lang (30 cm), waardoor de constructie stabiel is en de verlichte kerstfiguren niet snel wegwaaien. Hiermee kunt u de kerstfiguren dus plaatsen in het gras. Andere lichtfiguren kunnen opgehangen worden aan wanden of kunnen gewoon neergezet worden in de (betegelde) tuin of op een oprit.

De timerfunctie van verlichte kerstfiguren

De timerfunctie van verlichte kerstfiguren biedt gemak en efficiëntie tijdens de feestdagen. Met een ingebouwde timer kunt u instellen wanneer de verlichting automatisch aan- en uitgaat, zonder dat u hier dagelijks aan hoeft te denken. Dit is vooral handig wanneer u de figuren buiten of op moeilijk bereikbare plekken plaatst. Vaak kunt u kiezen uit verschillende tijdsinstellingen, zoals 2,4, 6 of 8 uur, waarna de verlichting automatisch uitschakelt en de volgende dag op hetzelfde tijdstip weer aangaat.

Deze functie bespaart niet alleen energie, maar verlengt ook de levensduur van de verlichting en batterijen, indien deze op batterijen werken. De timerfunctie draagt ook bij aan een veiliger gebruik, omdat u niet bang hoeft te zijn dat de verlichting onnodig lang aanstaat of vergeten wordt uit te schakelen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn verlichte kerstfiguur monteren?

Veel kerstfiguren werken met twee lange punten die u in de grond kunt steken, zodat het figuur stevig in de grond staat. Indien er geen lange punten aanwezig zijn, kunnen de figuren vaak gewoon op een stevige en vlakke ondergrond geplaatst worden zonder enige montage. Het kan ook zijn dat het figuur aan de wand opgehangen moet worden.

Kan ik mijn verlichte kerstfiguur buiten plaatsen?

De meeste verlichte kerstfiguren zijn geschikt om buiten te plaatsen. U kunt dit altijd controleren aan de hand van de IP-classificatie. Producten met een beschermingsclassificatie van IP44 of hoger kunnen met een gerust hart buiten gebruikt worden.

Hebben verlichte kerstfiguren een timerfunctie?

Veel verlichte kerstfiguren hebben een ingebouwde timerfunctie waarmee u kunt instellen wanneer de verlichting automatisch aan- en uitgaat. Dit is handig voor energiebesparing en zorgt ervoor dat de verlichting niet onnodig lang brandt. Controleer de productinformatie om te zien of het model dat u kiest een timerfunctie heeft.
 

Weet u niet precies welke verlichte kerstfiguren u het beste kunt bestellen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.