123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting accessoires buiten

Kerstverlichting accessoires voor buiten kopen?

Heeft u accessoires nodig voor het aansluiten van uw kerstverlichting buiten? Bekijk ons ruime aanbod en zorg dat u zowel traditionele kerstlampjes als kerstverlichting op batterij altijd in de tuin kunt aansluiten en ophangen. Kunt u het benodigde accessoire niet vinden? Bekijk dan onze led toebehoren-pagina.

1 - 0 van 0

Bestel accessoires voor kerstverlichting buiten online

Voor het verlichten van uw tuin zijn er speciale kerstverlichting accessoires nodig. Bij ons vindt u daarom altijd de stroomvoorziening, aansluiting of andere accessoires die u nodig heeft. Al deze producten zijn van de hoogste kwaliteit, worden razendsnel geleverd en bestelt u in onze webshop voor de beste prijs.

Kerstverlichting buiten aansluiten of ophangen

Er zijn verschillende accessoires die nodig zijn bij het bevestigen, aansluiten en bedienen van uw kerstverlichting voor buiten. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het soort kerstverlichting dat u gaat toevoegen aan uw tuin. Voor vele soorten verlichting kunt u bijvoorbeeld handige kerstversiering haken te gebruiken. Hiermee zorgt u ervoor dat de lampjes altijd goed blijven hangen.

 

Gebruikt u buiten kerstverlichting op batterij? Dan kunt u, zowel bij het product zelf als op deze pagina, eenvoudig bijpassende batterijen mee bestellen, wanneer deze niet al standaard bij het product toegevoegd zijn. Dit staat duidelijk aangegeven in de specificaties. Ook handig is een batterij adapter. Zo'n adapter vervangt losse batterijen en is perfect voor kerstlampjes met batterijen die vlug leeg gaan. Hiermee wordt namelijk gezorgd dat uw de lampjes aan uw stopcontact kunt aansluiten, zodat het niet nodig is om steeds de batterijen te vervangen. In principe verandert u uw kerstverlichting op batterijen hiermee dus gewoon in kerstverlichting met een snoer.

 

Als u kerstlampjes met een stekker gebruikt zijn er uiteraard weer andere accessoires nodig. Wanneer u meerdere lampjes gaat gebruiken in de tuin kan een stekkerdoos niet ontbreken. Hierop kunt u verschillende soorten kerstverlichting aansluiten. De stekkerdozen die u bij ons koopt zijn stevig, weerbestendig en bestaan uit 2 tot 6 stopcontacten. Voor het ophangen van verlichting diep in de tuin kunt u verlengsnoeren aanschaffen die bestand zijn tegen het Nederlandse winterweer. Wij verkopen verlengsnoeren van 5 tot wel 25 meter. Hierdoor kunt u uw hele tuin verlichten.

 

Normale verlichting slim maken en aansturen met een app? Gebruik dan een smart plug. Hiermee zet u het licht op ieder moment aan of uit, of u nu in de buurt bent of niet.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Zijn kerstverlichting accessoires weerbestendig?

In principe zijn bijna al onze accessoires IP44-geclassificeerd . Dit betekent dat ze waterdicht genoeg zijn om buiten gebruikt te worden, maar niet ondergedompeld kunnen worden in water. Een regenbuitje overleven de producten dus wel, maar we raden u af om een een stroomadapter of verlengsnoer in een plas water of een hoop sneeuw te laten liggen. Zorg dat u de accessoires zo goed mogelijk afdekt om de risico's zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen over onze kerstverlichting accessoires voor buiten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.