123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Verlengsnoeren buiten

Verlengsnoeren voor buiten kopen?

Gebruik onze verlengsnoeren om uw verlichting ook op grote afstand van een stopcontact op te kunnen hangen. Wij bieden een breed assortiment, met stevige verlengsnoeren van 5 tot 25 meter, die allemaal gemaakt zijn van weerbestendig materiaal. Ook verlengsnoeren voor binnen kunt u bij ons bestellen.


Bestel een verlengsnoer voor buiten online

Met verlengsnoeren voor buiten zorgt u ervoor dat u uw verlichting op grote afstand kunt ophangen of kunt gebruiken op plekken waar geen stopcontact in de buurt is, bijvoorbeeld verderop in de tuin. Wij bieden een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten, die u bij ons altijd koopt voor de beste prijs.

Verlengsnoeren buiten: ons assortiment

Bij ons vindt u een ruim en compleet assortiment van betrouwbare en stevige verlengsnoeren voor buiten. De producten, die allemaal geproduceerd zijn door het bekende merk Brennenstuhl, verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Kabellengte: Aan de hand van de toepassing kunt u kiezen voor verlengsnoeren van 5, 10 of 25 meter.
  • Kleur: Wij verkopen zwarte en oranje verlengsnoeren.
  • Materiaal: Er zijn twee verschillende soorten verlengsnoeren: gemaakt van rubber en gemaakt van kunststof. Hoewel beide materialen zeer stevig en betrouwbaar zijn heeft het gebruik van kunststof enkele voordelen; zo zijn deze verlengsnoeren iets flexibeler en zijn ze ook bestand tegen olie, UV-straling, mechanische belasting en temperaturen tot -30 °.

Zijn de verlengsnoeren weerbestendig?

Alle verlengsnoeren die u op deze pagina kunt vinden zijn geschikt voor buitengebruik en zijn dan ook IP44-geclassificeerd . Dit betekent dat regen en sneeuw geen problemen zullen opleveren. Let wel op dat de producten níét bestand zijn tegen onderdompeling in water. Zorg dus dat het contact niet in een plas water komt te liggen. Alle verlengsnoeren zijn verder voorzien van een handig klepje waarmee het contact altijd eenvoudig af te sluiten is. Hierdoor zal er geen water in de ongebruikte contacten terechtkomen.

Andere producten voor de buiten stroomvoorziening nodig?

In onze webshop koopt u nog meer producten die van pas kunnen kopen bij het aansluiten van uw verlichting buiten. Zo kunt u bij ons een buiten stopcontact bestellen waarmee u ook buiten toegang heeft tot de stroom die er nodig is voor de verlichting. Ook kunt u een schakelklok kopen om te zorgen dat het de lampjes automatisch aan- en uitgaan. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een verlengsnoer tegen regen?

Om zeker te weten dat uw verlengsnoer tegen regen kan, kunt u de IP-classificatie controleren. Verlengsnoeren met een IP-waarde van IP44 of hoger, kunt u met een gerust hart buiten plaatsen. Dit maakt het snoer bestendig tegen spatwater. Verlengsnoeren voor buiten zijn vaak voorzien van een handig klepje waarmee u het contact eenvoudig kunt afsluiten. Hierdoor kunnen deze wel tegen regen of sneeuw.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een verlengsnoer?

Bij het aanschaffen van een verlengsnoer zijn het materiaal en de lengte belangrijke factoren om op te letten. De meeste verlengsnoeren worden gemaakt van rubber of kunststof. Kunststof verlengsnoeren zijn iets flexibeler en zijn tegen meer bestand dan rubberen snoeren. De juiste lengte ligt geheel aan de afstand die u wilt afleggen met de snoer.
 

Weet u niet precies welke verlengsnoeren u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.