123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell

Kerstdecoraties van Fairybell kopen?

Bestel voor een voordelige prijs de kerstverlichting en -versiering van Fairybell. Het Fairybell assortiment bestaat uit diverse kunstmatige kerstbomen, bestaande uit lichtsnoeren en frames, die u in uw tuin kunt neerzetten of aan de muur, gevel of buitenmuur kunt bevestigen.

1 - 0 van 0

Bestel Fairybel kerstdecoratie online

Het aanbrengen van kerstverlichting en -versiering aan de buitenkant van uw woning is een stap die de kerstsfeer naar een hoger niveau tilt maar ook een stap die intimiderend kan zijn; het is doorgaans een karwei om kerstverlichting in bomen en andere begroeiing aan te brengen. De stekkers moeten lang genoeg zijn, en het is vaak de vraag of de verlichting het lang blijft doen.

 

Voor deze situaties is de kerstverlichting van Fairybell een uitkomst. Fairybell is gespecialiseerd in kunstmatige lichtkerstbomen: samenstelling van lichtsnoeren en frames die een boom nabootsen en eenvoudig zijn op te zetten en te gebruiken. Zo kunt u in korte tijd sfeervolle en betrouwbare kerstverlichting en -versiering in uw tuin, aan de buitenmuur, gevel of voordeur bevestigen.

Het Fairybell assortiment

Het assortiment van Fairybell is onder te verdelen in een aantal soorten lichtkerstboom. Het gaat hier om vlaggenmast kerstboom, kerstboom inclusief mast, all-surface kerstboom, deurkerstboom, muurkerstboom en hangende kerstboom. Hieronder zetten wij kort de verschillen uiteen zodat u geïnformeerd een kerstboom kunt zoeken en de juiste kunt vinden.

 • Vlaggenmast kerstboom: een vlaggenmast kerstboom is een systeem van een frame met lichtsnoeren dat, wanneer deze aan een vlaggenmast wordt bevestigd en gezekerd wordt in de grond, voor een kunstmatige kerstboom zorgt dat het middelpunt van uw kerstversiering kan zijn. Deze vlaggenmast kerstbomen zijn beschikbaar in diverse hoogtes. En heeft u nog geen vlaggenmast? Dan kunt u deze ook meebestellen.
   
 • Kerstboom inclusief mast: deze variant van de Fairybell lichtkerstboom is identiek aan de vlaggenmast kerstboom met uitzondering van het feit dat de vlaggenmast bij de verlichting zit inbegrepen. Daarmee is dit type lichtkerstboom ideaal als u nog geen vlaggenmast heeft. Het opzetten, plaatsen en gereedmaken voor gebruik gaat precies hetzelfde als bij de vlaggenmast kerstboom.
   
 • All-surface kerstboom: een all-surface kerstoom is een Fairybell boom die uit een vlaggenmast met een bodemkruis bestaat. Dit heeft als voordeel dat de boom op vrijwel elke ondergrond neergezet kan worden, en het zekeren van haringen in de grond is niet nodig; de boom blijft stabiel staan. Ook deze variant is beschikbaar in diverse hoogtes.
   
 • Deurkerstboom: met een deurkerstboom van Fairybell versiert en verlicht u eenvoudig uw voordeur. De kerstboom kan door middel van een zeer dunne riem aan de deur bevestigd worden. De riem gaat achter de deur langs, zodat de boom aan de voorkant strak tegen de deur zit. Hierdoor hoeft er niet geschroefd of geplakt te worden.
   
 • Muurkerstboom: de muurkerstboom is in principe een zelfde soort kerstboom als de deurkerstboom en de vlaggenmast kerstboom, maar kan in plaats van plaatsing in de grond of op de deur aan de muur gehangen worden. Dit kunt u doen door haken in de voegen van uw buitenmuur te plaatsen.
   
 • Hangende kerstboom: een lichtkerstboom van Fairybell die eenvoudig aan de muur of gevel gemonteerd kan worden met behulp van een houder. Deze kan in de muur geschroefd worden, waarbij het als een soort vlaggenmast houder fungeert.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Zijn de Fairybell producten slim te bedienen?

Dit is niet standaard mogelijk. Het is echter wel een optie om gebruik te maken van een slimme (tijd)schakelaar. Wanneer u deze tussen de stekker van het Fairybell product en de netstroom plaatst is het mogelijk om de lichtkerstboom op afstand te bedienen, en/of om deze automatisch in en uit te laten schakelen.

Kunnen de lichtkerstbomen van Fairybell ook buiten gebruikt worden?

Ja dit kan. Alle producten van Fairybell zijn voor buitengebruik geschikt; ze zijn hier zelfs voor ontworpen en worden meestal ook buiten gebruikt. Alle Fairybell producten hebben een IP-certificering van minimaal IP44 wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen spatwater en stof.
 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Of wilt u graag meer weten over ons Fairybell assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.