123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Cascadeverlichting

Cascadeverlichting kopen?

Bestel cascadeverlichting voor een voordelige prijs en beschik over de ideale sfeermaker tijdens de feestdagen. Cascadeverlichting bestaat uit hangende takken voorzien van een grote hoeveelheid led lampjes en zorgt daarmee voor een uniek en gezellige lichteffect. De cascadeverlichting van Lumineo is beschikbaar in verschillende hoeveelheden lampjes en in diverse lichteffecten.


Bestel cascadeverlichting online

De meeste kerstliefhebbers zijn bekend met normale kerstverlichting en de cluster en microcluster varianten, die over meer lampjes beschikken. Er is echter ook cascadeverlichting. Deze soort kerstverlichting is uniek in de zin dat de samenstelling en vorm van de verlichting anders is dan normaal, en daarmee voor een bijzonder maar nog altijd gezellig en sfeervol lichtbeeld zorgt.

 

Cascadeverlichting bestaat namelijk uit een centraal, horizontaal geplaatst snoer. Dit snoer kan bijvoorbeeld aan de bovenzijde van de muur, de wand, aan het plafond of aan een dakgoot bevestigd worden. Van dit snoer hangen vervolgens andere kleinere snoeren, variërend in aantal, voorzien van led lampjes. Deze snoeren bootsen takken na en zorgen voor een hangend lichtbeeld.

Cascadeverlichting assortiment

De cascadeverlichting van Lumineo is in ons assortiment in verschillende versies beschikbaar. De verschillende versies variëren in het aantal hangende takken en de daarop bevestigde led lampjes, maar ook in de lichteffecten. In de tabel hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare combinaties.

 
Soort Takken Lampjes Lichteffect
Cluster 6 480 Sneeuw
Cluster 6 480 Twinkel
Compact 6 192 Steady
Cluster 18 1080 Twinkel
Compact 6 192 Twinkel
Compact 18 576 Steady
Compact 18 576 Twinkel

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is cascadeverlichting?

Cascadeverlichting is een type kerstverlichting dat bestaat uit een centraal snoer dat horizontaal wordt bevestigd en waaraan diverse hangende takken zitten die voorzien zijn van led lampjes. Deze samenstelling zorgt voor een uniek lichtbeeld dat geschikt is voor vele toepassingen, zowel binnen als buiten, als wanden, muren, plafonds, groot meubilair en dakgoten.

Wat voor lichteffect geeft cascadeverlichting?

De Lumineo cascadeverlichting is in verschillende versies met verschillende lichteffecten beschikbaar: een steady lichteffect met een constant lichtbeeld; een twinkelend lichteffect met een knipperend lichtbeeld; en een sneeuweffect waarbij de verlichting boven naar beneden aan- en uitgaat, met de illusie van sneeuwval tot gevolg.

Kan ik cascadeverlichting ook buiten gebruiken?

Ja, alle cascadeverlichting in het 123led.nl assortiment is ook voor buitengebruik geschikt. De verlichting heeft een IP44 certificatie. Dit houdt in dat de verlichting getest is qua doorlaatbaarheid van water en stof en is in ieder geval bestand tegen spatwater. Dit is voldoende bescherming tegen regen en wind.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment cascadeverlichting? Of heeft u wellicht vragen over de rest van ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.