123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Plafondlampen met sensor

Plafondlampen met sensor voordelig kopen

Bestel bij ons voordelig een plafondlamp met sensor. U vindt hier lampen met een daglicht- of bewegingssensor. Zo heeft u een lamp die perfect aansluit bij uw behoeftes en heeft u altijd licht wanneer u dit nodig heeft. Bovendien maakt een sensor de lamp zeer energiezuinig en gaat deze zo langer mee. Bestel vandaag en ontvang de lamp morgen al in huis.


1 - 10 van 10

Plafondlampen goedkoop bestellen

Verlicht ruimtes op een efficiënte en handige manier met een plafondlamp met sensor. Of u nu wilt gaan voor een daglichtsensor of bewegingssensor, bij ons heeft u een ruime keuze aan plafondlampen met deze sensoren. Lees hieronder meer over plafondlampen met een sensor of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Soorten sensoren in een plafondlamp

Op deze pagina vindt u lampen met twee verschillende soorten sensoren. Plafondlampen met een daglichtsensor worden automatisch ingeschakeld als het donker is. Zo heeft u altijd goed zicht in donkere ruimtes. In ons assortiment vindt u ook plafondlampen met een bewegingssensor. Deze lampen gaan aan als er beweging wordt gedetecteerd. Dit maakt deze lampen zeer energiezuinig. U vindt bij ons ook lampen die beide sensoren hebben. Zo profiteert u van de voordelen van beide sensoren.

Ons assortiment plafondlampen

In ons assortiment vindt u plafondlampen van de volgende merken, namelijk:

  • 123led-huismerk: deze lampen hebben een bewegings- of daglichtsensor. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vormen en hoeveelheid aan lichtopbrengst, zodat er gegarandeerd een lamp tussen zit die aansluit bij uw behoeftes.
  • Nordlux: deze lampen hebben een bewegingssensor, zodat deze aangaan als er beweging wordt gedetecteerd. De plafondlampen zijn ultradun en geschikt voor op vochtige plekken. Dit maakt deze lampen geschikt voor in diverse ruimtes, zoals de slaapkamer of badkamer.
  • Philips: de lampen van Philips zijn voorzien van een PIR-bewegingssensor. Zo brandt uw lamp nooit langer dan noodzakelijk is, zeer energiezuinig dus. Deze lampen verspreiden warm wit licht.

Toch op zoek naar een plafondlamp zonder sensor? Ook reguliere plafondlampen zonder sensor vindt u bij ons.

Het vinden van de ideale plafondlamp met sensor

Op deze pagina vindt u diverse filters om uw ideale plafondlamp met sensor te vinden. U kunt filteren op merk, lichtkleur/kleurtemperatuur en lichtopbrengst. U vindt bij ons plafondlampen met sensor van merken als Nordlux, Philips en ons eigen huismerk. Door te kiezen op kleurtemperatuur of lichtkleur kunt u kiezen voor een lamp die neutraal wit, helder wit of warm wit licht verspreidt. Zo creëert u met deze plafondlamp de juiste sfeer die u in de ruimte wilt hebben. U kunt ook filteren op lichtopbrengst. Hierdoor kiest u eenvoudig voor een lamp die genoeg licht verspreidt om de ruimte te voorzien van licht. Met de filters vindt u dus gemakkelijk de plafondlamp die u zoekt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een plafondlamp met sensor?

Een plafondlamp met sensor kan werken op een daglichtsensor of bewegingssensor. Een daglichtsensor zorgt ervoor dat de lamp aangaat als het donker is. Een plafondlamp met bewegingssensor gaat aan als deze beweging detecteert. Deze gaat ook weer uit als er voor een bepaalde tijd geen beweging wordt gedetecteerd.

Waar koop ik een plafondlamp met sensor?

Op 123led.nl kunt u een plafondlamp met sensor kopen. U kunt kiezen tussen lampen van diverse merken met een bewegings- of daglichtsensor. Zo zit er gegarandeerd een plafondlamp met sensor bij die past bij uw behoeftes. Als u vandaag besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.

Hoelang gaat een plafondlamp met sensor mee?

In ons 123led.nl assortiment vindt u plafondlampen met sensor die tot 25.000 branduren meegaan. Dankzij de sensor brandt de lamp alleen als dit echt nodig is. Dit zorgt ervoor dat de plafondlampen met sensor langer meegaan dan de meeste reguliere plafondlampen.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment plafondlampen met sensor? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.