123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Coating

Coating van een led lamp

In onze webshop vindt u led lampen die onderling van elkaar verschillen door hun coating. Welke afwerking bij een led lamp van toepassing is kunt u bij de producten terugvinden in de specificaties onder het kopje: Coating. Hieronder laten wij de meest voorkomende soorten zien.

 
Helder Mat Goud Titanium
Toelichting op de coating

Helder: een led lamp met een heldere coating laat al het licht door en zorgt voor fel licht. Dit is minder prettig aan de ogen wanneer u direct in de lamp kijkt, vooral wanneer het een lamp is die veel en helder licht verspreidt. Dit type lamp raden we dan ook minder snel aan voor open armaturen waarbij de lamp direct in het oog ligt. 


Mat: een led lamp met een matte coating zorgt voor een diffuus, minder helder licht. Het licht is minder fel wanneer u er direct inkijkt. Dit type lamp is dan ook een goede optie voor open armaturen waar u de lamp met het blote oog kunt zien.


Goud: een led lamp met een goudkleurige coating geeft de lamp een vintage uitstraling. Dit past, in een open armatuur, goed bij een klassiek of retro interieur. Vaak zijn de filamentdraden zichtbaar door de lamp heen. Dit geeft de lamp, zowel aan als uit, een uniek effect. De coating van de lamp zorgt subtiel voor een warmere lichtkleur en dit maakt de verlichting erg sfeervol.


Titanium: een led lamp met een titanium of smoky coating trekt direct uw aandacht. De grijskleurige afwerking geeft de led lamp een industriële look. Samen met de zichtbare filamentdraden zorgt dit voor een stoere uitstraling en zorgt het in een modern interieur direct voor sfeer. Dit type lamp is ideaal om te gebruiken in een open armatuur.