123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Levering

VerzendkostenVoor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.
 
Orderbedrag PostNL DPD
Tot en met € 50,- € 4,95 (incl. btw) € 4,95 (incl. btw)
Boven de € 50,- € 3,95 (incl. btw) € 3,95 (incl. btw)

Alle pakketten worden verzekerd en met handtekening voor ontvangst verstuurd.
 
Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantenservice
 
Verzendmethode Bij 123led.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.
 
  Thuisbezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt
U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. 

 
Thuisbezorgd door DPD
Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven

LevertijdBij 123led.nl wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd door PostNL of DPD. 
 

Bestellingen op werkdagen tot 23:59 uur geplaatst en betaald met iDEAL, worden de volgende dag al geleverd. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order tot 22.00 uur verwerken. 
 

Bezorging met PostNL ± 1 werkdag 

Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23:59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23:59 uur Woensdag
Woensdag voor 23:59 uur Donderdag
Donderdag voor 23:59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23:59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17:00 uur Maandag
 
Thuisbezorgd met DPD ± 1 werkdag 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 16:45 uur Dinsdag
Dinsdag voor 16:45 uur Woensdag
Woensdag voor 16:45 uur Donderdag
Donderdag voor 16:45 uur Vrijdag
Vrijdag voor 16:45 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 16:30 uur Maandag
 

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen. 

Als u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Als u voor DPD heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DPD volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  
 

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid om af te halen

Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van PostNL of DPD bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL of DPD, kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies bij het plaatsen van de bestelling voor een alternatief afleveradres.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Bezorgen in het buitenlandAls u een bestelling wilt plaatsen vanuit België, kan dit eenvoudig online. Klik hier voor meer informatie. Ook kunt u online eenvoudig een factuur- of afleveradres in België kiezen.

Andere landen
Wilt u een bestelling laten bezorgen in een ander land binnen Europa? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. De bestelling kan alleen geleverd worden in Nederland of België. Wij kunnen helaas geen pakketten leveren aan andere landen in Europa.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!