123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Laagsteprijsgarantie 

123led.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagsteprijsgarantie bieden op originele ledlampen. Als u ergens een goedkopere aanbieding heeft gezien, horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 
 
  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.

  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagsteprijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd welke bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.

  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.

  • 123led.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.

  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.

  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

  • De laagsteprijsgarantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.

  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt.

  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van 123led.nl doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen naar klantenservice@123led.nl met de volgende gegevens: 

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!