123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Wandverlichting voor in de tuin

Wandverlichting voor uw tuin kopen?

Kies voor de beste wandverlichting voor in de tuin. Bij 123led.nl vindt u normale wandlampen, wandlampen en -armaturen met sensor, solar tuinverlichting en bulleye lampen. Zo maakt u van de ruimte op uw buitenmuren gebruik om uw tuin te verlichten, en dat voor de beste prijs.

Bestel wandverlichting online

Met wandverlichting maakt u van de buitenmuren van uw woning, schuur of garage gebruik om uw tuin te verlichten. Zo bespaart u veel ruimte en hoeft u uw grasmat of bloemenperk niet te beschadigen. Ook kunt u zo makkelijker gebruik maken van bestaande aansluitingen. Daarnaast kunt u wandverlichting gebruiken om uw portiek of tuinpoort te verlichten, dat is niet alleen veiliger maar maakt het ook makkelijker om uw eigen handelingen te zien, zoals het parkeren van uw auto op de oprit of het zoeken van de voordeursleutel.

Verschillende soorten wandverlichting

Wandverlichting is in vele soorten en maten beschikbaar, afhankelijk van uw voorkeuren met betrekking tot het aan- en uitschakelen, energiebron en stevigheid. Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van een complete lamp alleen het armatuur aan te schaffen. Dat is erg handig als u zelf nog lampen met de juiste fitting, spanning en vermogen heeft liggen. Bij 123led.nl vindt u de volgende soorten wandverlichting voor in de tuin:
  • Wandlampen buiten: dit zijn de standaard wandlampen met behuizingen die geschikt zijn om buitenshuis de weersinvloeden te weerstaan. Beschikbaar in klassieke en moderne ontwerpen. Heeft u al een geschikte lamp? Koop dan alleen het armatuur.
  • Buitenlamp met sensor: deze buitenlampen zijn door de bewegingssensor niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar ook nog eens energiebesparend. Zo hoeft u niet meer handmatig uw buitenlampen aan en uit te zetten, en staan deze ook niet onnodig lang aan. Ook van deze lampen zijn losse armaturen beschikbaar.
  • Solar tuinverlichting: met solar tuinverlichting kiest u voor verlichting dat werkt op zonne-energie. Dat is energiezuinig én milieuvriendelijk. Ook de solar tuinverlichting is verkrijgbaar met of zonder sensor.
  • Bulleye lamp: deze ovale lampen zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn zeer robuust en ruimte-efficiënt. Een bulleye lamp is dan ook ideaal om buiten in de schuur of garage te gebruiken, waar de stevigheid minstens net zo belangrijk is als het uiterlijk van de armatuur.

De juiste wandverlichting voor in de tuin kiezen?

Net als bij andere typen verlichting is het ook bij wandverlichting voor in de tuin van belang om te kijken naar de spanning, het vermogen en het aantal branduren. Daarnaast is het voor uzelf prettig om naar de kleurtemperatuur en de lichtopbrengst te kijken, zodat u zeker weet dat het licht dat door de lamp verspreid wordt aan uw verwachtingen voldoet. Koopt u een armatuur? Kijk dan ook naar de fitting. Voor verlichting die buiten wordt geplaatst is het tevens belangrijk om te kijken naar het beschermingsniveau van de behuizing. Bij buitenverlichting, waaronder dus wandverlichting voor in de tuin, zult u een beschermingsniveau van minimaal IP44 aantreffen. Wilt u een betere bescherming tegen stof en/of vocht? Kies dan voor lampen of armaturen met een beter beschermde behuizing.

Wandverlichting voor in de tuin kopen?

Heeft u vragen over onze wandverlichting voor in de tuin, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten