123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tuinverlichting

 

Tuinverlichting kopen?

Bestel voordelig led tuinverlichting en zorg voor energiezuinige verlichting in uw voor- of achtertuin. Bij ons vindt u tuinlampen in alle vormen en maten, van wandverlichting en tuintafelverlichting tot slimme tuinlampen en tuinverlichting op zonne-energie. Bestel u tuinverlichting vandaag nog en u ontvangt het morgen in huis.

Led lampen voor buiten


Snel zoeken
Uitgelichte series

Bestel voordelig tuinverlichting online

Thuiskomen na een lange werkdag en nog tien minuten in het donker aan het zoeken zijn naar uw huissleutels. Daar zit niet iedereen op te wachten. Een mooie lamp in uw voortuin zou de oplossing bieden. Investeren in goede led-tuinverlichting is dan ook zeer belangrijk. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten led-lampen voor in uw voor- en achtertuin.

Ons assortiment tuinverlichting

Soms is tuinverlichting puur praktisch. Zodat u buiten in het donker niet struikelt over een bloempot bijvoorbeeld. Toch is het ook fijn als u de lamp wel een beetje mooi vindt of als het echt een toevoeging is aan uw (buiten)interieur. Buitenlampen kunnen daarnaast zeer sfeer verhogend werken en uw tuin direct een echte stijlvolle uitstraling geven. Of u kunt ze gebruiken om bepaalde plekken in uw tuin te accentueren.

 

In assortiment vindt u dus zowel praktische als stijlvolle verlichting. We hebben lampen voor alle plekken in uw voor- of achtertuin. Kies uit lampen voor:

  • Wandverlichting voor in de tuin: Diverse lampen met armatuur voor de buitenmuur. Ook beschikbaar in solar varianten voor werking op zonne-energie en als robuuste bulleye lamp.
  • 12 volt tuinverlichting: Tuinverlichting op laagspanning. Tuinlampen op 12 volt zijn makkelijker aan te leggen en verbruiken in de meeste gevallen minder energie dan de tuinverlichting op standaard 230 volt.
  • Solar tuinverlichting: Allerlei soorten tuinlampen die werken op zonne-energie, zodat u binnen korte tijd uw investering van de aankoop heeft terugverdiend. Ook milieuvriendelijk.
  • Slimme tuinverlichting: Deze tuinverlichting kan op afstand worden bediend en ingesteld, meestal door middel van een app op uw smartphone. Zo kunt u de verlichting ook in- en uitschakelen als u zelf niet thuis bent. Handig voor het milieu en voor de veiligheid.
  • Tuinspots: Deze spots voor in de tuin geven veel en gebundeld licht en zijn daarmee de ideale tuinlamp voor het belichten van een specifieke plek in uw tuin.
  • Tuinpadverlichting: Verlichting voor tuinpaden geeft niet alleen een mooi lichteffect maar verhoogd ook de veiligheid door de kans op vallen en struikelen in het donker te verkleinen.
  • Buitenlamp op batterij: Geen zorgen meer hoeven maken om draden en snoeren? Maak dan gebruik van buitenlampen op batterij. Deze tuinlampen zijn meestal voorzaan van oplaadbare batterijen die met een laadkabel kunnen worden opgeladen.
  • Tuintafel verlichting: Tuintafel verlichting geeft veel sfeer tijdens de mooie zomeravond. Zo kunt u nog tot laat van uw gezelschap of een maaltijd genieten in de tuin.
  • Verlichting overkapping: Deze verlichting is voorzien van alle accessoires die nodig zijn om ingebouwd te worden in een overkapping. Onze overkapping verlichting is eenvoudig te installeren.
  • Led lampen voor buiten: Wij verkopen uiteraard ook losse led lampen voor buiten. Deze lampen beschikken over een hoge mate van resistentie tegen vocht, waardoor u ze gerust buiten kunt gebruiken.

Energiezuinige en milieubewuste tuinverlichting

Investeren in goede buitenverlichting is noodzakelijk. Door te kiezen voor energiezuinige verlichting zorgt u ervoor dat u dan uiteindelijk wel minder geld kwijt bent. Lampen die op zonne-energie werken vereisen namelijk geen elektriciteit. Dit betekent dat ze makkelijker te plaatsen zijn én dat ze u een minder hoge elektriciteitsrekening opleveren. Twee vliegen in één klap. Bovendien is dit soort lampen ook nog eens milieuvriendelijker en draagt u zo bij aan een betere wereld.

 

Lampen met bewegingssensor zijn ook zeer handig. Ze zorgen er niet alleen voor dat u nooit meer in het donker naar uw huissleutels aan het zoeken bent, maar werken ook nog eens preventief tegen inbraak. Een inbreker denkt namelijk wel twee keer na als hij door uw wandlamp in het volle licht staat. Bovendien zijn ook deze lampen energiebesparend en dus goed voor uw portemonnee.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor lamp moet er in een tuinlamp?

In veel tuinlamp armaturen past een normale led peer- of bollamp met een grote (E27) of kleine (E14) fitting. Bij 123led.nl koopt u ook veel armaturen waar al een lamp inzit, zodat u zelf niet nog los een lamp hoeft te kopen.

Wat is de meeste energiezuinige tuinverlichting?

De meeste energiezuinige tuinverlichting is de tuinlamp die helemaal geen energie verbruikt, of tenminste geen energie die op uw rekening komt te staan. Dit is dan ook een solar lamp. Dit soort tuinlamp werkt op zonne-energie, waardoor u uw aankoop in korte tijd heeft terugverdiend.

Bij welke IP-waarde kan ik een lamp in de tuin gebruiken?

Een tuinlamp mét armatuur heeft minimaal een IP-waarde van IP44 nodig om spatwaterdicht te zijn en daarmee geschikt te zijn voor permanent buitengebruik. Er zijn ook tuinlampen met een IP65-waarde. Deze zijn volledig waterdicht. Als u een waterdicht armatuur heeft waar u een losse lamp voor nodig heeft is het over het algemeen niet nodig daar een waterdicht lamp in te doen; wel als de armatuur niet waterdicht is.
 

Heeft u vragen over onze tuinverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.