123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Osram

Osram lampen kopen?

Bestel hier voordelig led lampen van Osram. Bij ons vindt u klassieke Osram lampen en lampen van unieke lijnen zoals de Smart+ en Dulux lijn. Kies hieronder voor het soort lamp waar u naar op zoek bent en bestel deze direct. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Osram led lampen voordelig bestellen

Met de lampen van Osram verlicht u uw hele huis. Dankzij het brede aanbod zit er altijd wel een lamp bij die geschikt is voor uw kamer en armatuur. Lees hieronder meer over Osram of kies hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat is Osram?

Osram is een zeer innovatief bedrijf en is daarnaast wereldwijde leider in optische illusies met behulp van licht. Het bedrijf doet dit al ruim 110 jaar. Osram combineert licht samen met hun passie voor innovatie om zo uw leven te verrijken. Dit doen zij door de kloof tussen de digitale wereld en fysieke wereld te verkleinen. In ons assortiment vindt u dan ook veel smart lampen van Osram, maar daarnaast zijn er ook een hoop unieke niet-smart led lampen van Osram bij ons te vinden.

Osram en duurzaamheid

Osram vindt het belangrijk om verantwoordelijkheid te dragen voor het welzijn van haar klanten, werknemers, stakeholders en het milieu. Daarom is Osram zeer zuinig met materialen en focussen zij zich op milieubescherming en goede én gezonde werkcondities. Osram richt zich op het produceren van artikelen op een zo’n energie-efficiënte mogelijke manier, zonder dat dit ten koste gaat van de hoeveelheid materialen die worden gebruikt. Bovendien streeft Osram ernaar om Co2 neutraal te zijn in 2030.

De unieke lijnen van Osram

Osram heeft veel unieke lijnen aan diverse led lampen. De lijnen die te vinden zijn in ons assortiment lichten wij hieronder toe:

  • Dulux: dit zijn lampen met een pin- of E27-fitting die vaak worden gebruikt op kantoor, in winkels of in horecagelegenheden. Deze lampen worden voornamelijk gebruikt in downlights. 
  • Parathon: dit is een directe vervanging van de traditionele R7S halogeenlamp. Deze lampen hebben een lineaire vorm en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.
  • Smart +: de slimme artikelen van Osram werken samen met diverse besturingssystemen zoals Homey, Phillips Hue en HomeKit. Veel producten zijn ook te koppelen aan de Osram app. Zo bestuurt u al uw Osram producten vanuit één app.
  • Vintage 1906: dit zijn lampen met een vintage uitstraling. Hierdoor oogt deze net als een gloeilamp. Dit is mede te danken aan de coating en het gloeidraad dat licht geeft.

Met dank aan ons brede aanbod aan Osram led lampen, zit er gegarandeerd en led lamp bij die aansluit op uw behoeftes.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Osram?

Osram produceert onder andere led lampen. Dit merk staat bekend om zijn innovatie om zo de kloof tussen de digitale en de fysieke wereld te verkleinen. Osram heeft dan ook veel smart led lampen in het assortiment. Naast deze led lampen hebben zij ook andere lijnen, zoals E27/E14 vintage lampen of lampen met pin-fitting. Osram heeft voor iedereen wel een geschikte lamp.

Waar verkopen ze Osram lampen?

Osram led lampen zijn te koop in bouwmarkten, interieurwinkels en online. U koopt de led lampen van Osram extra voordelig op 123led.nl. Hier vindt u led lampen, spots, smart lampen en lampen van Osram uit de Vintage, Dulux en Parathon lijn.
 

Heeft u vragen over Osram verlichting? Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem eenvoudig contact met ons op.