123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Buitenlamp op batterij

Buitenlamp op batterij kopen?

Bij 123led.nl vindt u de beste buitenlampen op batterij. Wij verkopen hanglampen, lantaarns, sokkellampen en tafellampen op batterij van merken zoals Luxform, Mr. Beams en ons huismerk. Kies voor een buitenlamp op batterij en voorzie uw tuin van verlichting zonder van stopcontacten afhankelijk te zijn.

Buitenlampen op batterij online bestellen?

Wij verkopen enkel buitenverlichting op batterij van de beste kwaliteit, en ons doel is om een groot aantal buitenlampen op batterij direct uit voorraad leverbaar te hebben. Bij 123led.nl helpen wij u dan ook graag met het verlichten van uw tuin; samen zorgen we ervoor dat het buiten echt gezellig wordt. En dat alles voor de beste prijs.

Waarom kiezen voor buitenverlichting op batterij?

Het grootste voordeel van een buitenlamp op batterij? Stroomkabels en -aansluitingen zijn overbodig. Dat is vooral buiten erg handig, waar in tegenstelling tot binnenshuis aansluitingspunten meestal niet in grote getalen aanwezig zijn. Deze lampen kunt u daardoor waar u ook maar wilt plaatsen, zelfs op lastig te bereiken plekken, waar het aanleggen van een aansluiting veel werk zou zijn. Uiteraard kunt u lampen op batterij later ook gewoon weer verplaatsen, bijvoorbeeld als u een andere indeling in uw tuin wilt hebben.

Verschillende soorten buitenlamp op batterij

Wij hebben een groot aanbod buitenverlichting op batterij. Naast de verschillende merken en typen leveren wij lampen van verschillende kleurtemperaturen en beschermingsniveaus. Zo heeft u nog meer keuze in het samenstellen van uw buitenverlichting. Bij 123led.nl vindt u de volgende soorten buitenlampen op batterij:
  • Hanglamp op batterij: deze lampen zijn ideaal voor het verlichten van een deel van uw tuin dat onder een overkapping is geplaatst. Zo heeft u prachtig licht voor uw veranda of terras.
  • Lantaarn op batterij: verlichting voor uw tuinpad of oprit, maar zonder de noodzaak om deze op het stroomnet aan te sluiten? Kies voor lantaarns op batterij.
  • Sokkellamp op batterij: lampen die gemakkelijk in de aarde te prikken zijn. Zo kunt u met minimale schade uw gazon of bloemenperk in het licht zetten.
  • Tafellamp op batterij: lampen voor op uw tafels en andere buitenmeubels. Zo geeft u meer sfeer aan uw terras of aan uw zithoek op de veranda, zonder dat daar stekkers aan te pas komen. Staat u zomers op de camping? Neem deze tafellamp dan mee.

De juiste buitenlamp op batterij kiezen?

Een van de belangrijkste overwegingen is uiteraard het type verlichting dat u wenst te plaatsen. Daarnaast is het ook verstandig om na te denken over de mate waarin het armatuur en de lamp bestand moet zijn tegen het indringen van water, vooral omdat het hier gaat om buitenverlichting. Daarvoor kunt u altijd het beschermingsniveau  van het product raadplegen. Ook is het handig om te kijken naar de kleurtemperatuur , zodat u weet hoe het licht dat de lamp produceert er uit ziet.

Buitenlamp op batterij kopen?

Heeft u vragen over onze buitenlampen op batterij, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten