123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Feestverlichting

Feestverlichting kopen?

Bestel voor een voordelige prijs feestverlichting. Met deze sfeervolle verlichting bereidt u uw tuin voor op de mooie zomeravonden, feesten en andere thema’s. Bij ons koopt u diverse soorten prikkabels, lichtsnoeren, lichtslingers, lichtslangen en lichtfiguren. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig feestverlichting online

Partyverlichting voor buiten, voor een gezellige sfeer.


Een feestje in een donkere tuin is maar een saaie bedoening. Lichtjes kunnen ervoor zorgen dat u een stuk meer kunt zien en kunnen bovendien een gezellige feestelijke sfeer creëren. Bent u op zoek naar vrolijke gekleurde lampjes of juist sfeervolle warm witte verlichting? Bij ons vindt u veel verschillende soorten feestverlichting om uw feest onvergetelijk mee te maken.

Verschillende soorten feestverlichting

Wat voor feest u ook geeft, op onze site vindt u altijd de geschikte led-feestverlichting. We hebben verschillende soorten lampen in ons assortiment:

  • Lichtketting: Aan een lichtketting vindt u verschillende soorten lampen, zoals stormlantaarns, figuren of traditionele warm witte of gekleurde peertjes.
  • Lichtslang: Een lichtslang is gemakkelijk om een (lantaarn)paal, hek, balkon of meubelstuk te wikkelen, neemt weinig ruimte in beslag en zorgt toch voor een hoop sfeervolle verlichting.
  • Lichtslinger: De traditionele lichtslinger met lampjes is geschikt voor elk feest. Hierop zitten vaak traditionele peertjes gemonteerd die een mooi warm wit of gekleurd licht verspreiden.
  • Prikkabel: Een prikkabel is een snoer waar E27-fittingen op 'geprikt' zijn. Hierdoor kunt u zelf de lampjes vervangen en uitkiezen, maar omdat de prikkabels in ons assortiment al compleet gemonteerd zijn is dit geen vereiste.
  • Lichtfiguren: Pak helemaal uit met de lichtfiguren, zoals kreeftjes, flamingo's of goudvinken. Hiermee maakt u uw (thema)feest compleet.

Heeft u te weinig lampjes aangeschaft? Sommige lichtkettingen zijn koppelbaar. Hierdoor hoeft u alleen een uitbreiding van tien lampjes te bestellen en deze aan uw lichtketting te koppelen om een langere ketting te creëren. Verleng hiermee eenvoudig uw reeds aangeschafte lichtkettingen.

 

Daarnaast hebben we ook feestverlichting op batterij. Dit is ideaal voor op feestjes, omdat u hierdoor niet vastzit aan de beperkingen van een stopcontact. Ook voor op het balkon of op de camping is dit een uitkomst.

 

Met slimme feestverlichting geniet u van extra gemak. Dit soort verlichting bestuurt u met een app op uw telefoon of tablet. Zo zet u de lampen aan terwijl u nog niet eens thuis bent en past ze helemaal aan uw wensen aan. De juist feestsfeer wordt zo altijd gecreëerd.

 

Kies tot slot voor warm witte of gekleurde feestverlichting. Wij hebben onder andere gele, groene, rode en blauwe verlichting. Ideaal voor elke stemming en sfeer. En gaat u voor de glimmende of matte variant?

Totale verlichte lengte

Houd er rekening mee dat de verlichte lengte vaak korter is dan de lengte van het totale snoer, omdat er op de uiteinden geen lampjes meer zitten. Let daarom goed op de specificaties, waarin een onderscheid is gemaakt tussen de totale lengte en de verlichte lengte. Aan elk lichtsnoer- of ketting zit nog een aanloopsnoer, dat meestal ongeveer een meter of 10 is. Is het snoer dan nog niet lang genoeg? Kijk dan voor verlengsnoeren bij de accessoires.

Feestverlichting is waterbestendig

De led-feestverlichting op onze site is bijna allemaal IP44-geclassificeerd . Dit betekent dat de lampjes stof- en waterdicht zijn. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat ze onder het Hollandse weertje lijden of er na een zware regenbui plots mee ophouden. Zo kunt u ook besluiten om de lampjes na het feestje te laten hangen om uw tuin sfeervoller te houden voor de lange zomeravonden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is feestverlichting waterdicht?

Feestverlichting is doorgaans IP44 of beter beschermd. Dit houdt in dat de feestverlichting minstens resistent is tegen spatwater wat voldoende bescherming biedt tegen spatwater, en dat de feestverlichting zonder zorgen buiten kan worden gebruikt.

Wat is het verschil tussen lichtsnoeren en lichtslingers?

Alhoewel de ophangmethode van lichtsnoeren en lichtslingers doorgaans hetzelfde is (allebei hebben als basis een snoer) is de soort verlichting die eraan hangt anders. Bij een lichtsnoer gaat het echt om individuele lampen die aan het snoer hangen, bij een lichtslinger of verlichte figuren.

Wat is het verschil tussen lichtsnoeren en lichtslangen?

Een lichtsnoer is een snoer met daaraan individuele led lampen. Bij een lichtslang zitten de led lampjes binnen in een stevige, doorzichtige kunststof buis. Daardoor zorgen ze voor een ander lichteffect.
 

Heeft u vragen over onze feestverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.