123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Prikkabel met app

De goedkoopste prikkabel met app bij 123led

Bestel goedkoop op deze pagina diverse prikkabels met app. Deze prikkabels zijn door middel van wifi of bluetooth met een app op uw smartphone of tablet te bedienen. Zo schakelt u vanuit het comfort van uw tuinstoel de verlichting in of uit, of dimt u deze. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Voordelig prikkabel met app bestellen

Bekijk op deze pagina prikkabels die te bedienen zijn via een app. Prikkabels staan ook wel bekend als lichtsnoeren of lichtslangen. U vindt hier slimme lichtsnoeren van merken zoals Calex, Hombli, Innr en Twinkly. Lees hieronder meer over ons assortiment prikkabels met app of bestel hierboven direct de verlichting die u zoekt.

Prikkabels met app: ons assortiment

Hieronder hebben we ons assortiment prikkabels met app voor u op een rijtje gezet:

  • Calex: van Calex vindt u bij ons een prikkabel met een lengte van 10 meter die warm wit licht (3000K) of instelbaar RGB-licht verspreidt.
  • Hombli: bij ons vindt u een paar slimme lichtsnoeren van Hombli. U heeft hier de keuze uit een basisset of een uitbreidingsset. Beide prikkabels verspreiden warm wit licht (2700K).
  • Innr: ook van het merk Innr heeft u de keuze uit een basisset van 3 stuks of een uitbreiding van 1 lichtbol. Deze lichtbollen verspreiden instelbaar wit licht (1800-6500K) of instelbaar RGB-licht.
  • Twinkly: Twinkly staat zowel bekend om hun kerstverlichting als hun feestverlichting. U kunt hier kiezen uit een prikkabel met instelbaar RGB-licht of instelbaar wit licht van 10 of 20 meter lang.

Prikkabel met app gebruiken

Hoe u de prikkabel met app dient te gebruiken verschilt per merk. Zo heeft ieder merk zijn eigen app en een protocol waar het merk op werkt. Zo werkt Innr op het Zigbee protocol, terwijl Twinkly op wifi en bluetooth werkt, Hombli op wifi (Tuya) en Calex via bluetooth.

 

Voor het gebruik van de Calex prikkabel is verder een Calex Bluetooth Link vereist. Zonder deze Link kunt u de verlichting niet gebruiken. Voor de Innr verlichting is er een Zigbee hub vereist om de verlichting te kunnen bedienen. De rest van de merken die op wifi/bluetooth werken hebben geen aparte hub of bridge nodig.

Prikkabel ophangen

U kunt op diverse manieren de prikkabel ophangen. Zo kunt u ervoor kiezen om het snoer om iets heen te wikkelen, wanneer u bijvoorbeeld een pergola in de tuin heeft staan. U kunt er ook voor kiezen om de snoeren vast te maken aan een object door middel van tie-wraps. Zo weet u zeker dat ze stevig vastzitten. Mocht u het lichtsnoer langs iets heen willen hangen, dan kunt u altijd ophangbeugels aanschaffen. Hierdoor kunt u de prikkabel bijvoorbeeld aan hekken, schuren of buizen ophangen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een prikkabel op?

Er zijn hier een paar manieren voor. Bij sommige producten in ons assortiment krijgt u lussen mee om de prikkabels goed op te kunnen hangen. Als alternatief kunt u ophangbeugels gebruiken of de prikkabel vastmaken aan een object door middel van tie-wraps.

Hoe gebruik ik een prikkabel met app?

U dient de app te downloaden van het merk van uw prikkabel. Vervolgens steekt u de prikkabel in een stopcontact. Werkt uw prikkabel op wifi of bluetooth? Dan kunt u de verlichting direct verbinden in de app. Werkt deze op een protocol zoals Zigbee? Dan heeft u eerst een hub of bridge nodig, zodat u de prikkabel in de app kunt koppelen en bedienen.

Waar koop ik een prikkabel met app?

Prikkabels met app koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u prikkabels, ook wel lichtsnoeren of lichtslingers genoemd, van diverse merken, zoals Innr, Calex en Hombli. Bestel vandaag nog een prikkabel met app en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment prikkabel met app? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.