123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtkleur

Lichtkleur van een led lamp

In onze webshop vindt u led lampen die van elkaar verschillen door hun lichtkleur. Welke lichtkleur bij een led lamp van toepassing is kunt u bij de producten terugvinden in de specificaties onder het kopje: Lichtkleur. Hieronder laten wij de meest voorkomende soorten zien.

 
Flame wit Extra warm wit Warm wit Helder wit
Koud wit RGB RGBW RGBWW
Instelbaar wit Rood Groen Blauw
Geel Roze

Toelichting op de lichtkleur

Flame wit: Dit is de warmste lichtkleur in ons assortiment en is vergelijkbaar met kaarslicht. De kleur oogt oranje. Kleurtemperatuur: 1800-2200K.
Extra warm wit: Deze lichtkleur is iets minder oranje dan flame wit en is vergelijkbaar met een zonsondergang. Kleurtemperatuur: 2200-2700K.
Warm wit/White: Deze lichtkleur wordt het meest gebruikt als sfeervolle verlichting. De kleur heeft een gelige ondertoon. Kleurtemperatuur: 2700-3000K.
Helder wit: Dit is de meest neutrale lichtkleur voor standaard verlichting. Er is geen gelige of oranje ondertoon meer. Kleurtemperatuur: 3200-4500K.
Koud wit: Deze lichtkleur is vergelijkbaar met daglicht en heeft een ijzige, koele kleurtoon. Kleurtemperatuur: 4500-6500K.
RGB: RGB staat voor rood, groen en blauw. Deze drie kleuren worden met elkaar gemengd en zo is er keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren.
RGBW: Naast de 16 miljoen gekleurde lichttinten kan bij RGBW ook gekozen worden voor warm wit.
RGBWW/White and Color Ambiance: Met deze lichtkleur kunt u kiezen tussen 16 miljoen kleuren en de variaties tussen warm wit, helder wit en koud wit licht.
Instelbaar wit/White Ambiance: Deze lichtkleur geeft u de keuze tussen meerdere wittinten, van warm wit tot koud wit.
Rood/Groen/Blauw/Geel/Roze: Deze enkelkleurige verlichting geeft afzonderlijk licht in één kleur. De kleur verschilt per type led lamp.

*Op deze pagina kunt u meer lezen over de kleurtemperatuur uitgelegd in Kelvin waardes.